Bernhard Griese bliver igen formand for Harboes Bryggeri

(Artiklen er udgivet for omkring 4 år siden). 

Skaelskor.News – Bernhard Grieses datter, Karina Harboe Laursen, fratræder som direktør for Harboe efter blot tre måneder.

Harboes Bryggeri A/S’s adm. direktør Karina Harboe Laursen og selskabets CCO og medlem af direktionen Kirsten Ægidius fratræder deres stillinger pr. dags dato efter gensidig aftale med Harboes Bryggeri A/S.

Samtidig har bestyrelsens formand Søren Stampe meddelt, at han udtræder af bestyrelsen. Det skriver Harboes Bryggeri til Københavns Fondsbørs i en selskabsmeddelelse.

Uenighed om den fremadrettede strategiske retning

Årsagen hertil er, at det ikke har været muligt at finde enighed om implementeringen af selskabets fremadrettede strategiske retning. Det oplyser bryggeriet videre.

Bestyrelsen har konstitueret sig med Bernhard Griese som ny formand og med Mads O. Krage som næstformand.

I forlængelse heraf har bestyrelsen indsat en ny direktion med Søren Malling som konstitueret adm. direktør og Martin Schade som konstitueret COO. Søren Malling har hidtil været Head of Logistics i Harboes Bryggeri A/S, og Martin Schade Head of Production samme sted.

Karina Harboe Laursen overtog posten fra sin far, Bernhard Griese, i september i år, men hun fik blot tre måneder på posten. Martin Schade er i øvrigt søn af den mangeårige finansdirektør, Ruth Schade.

Læs også: Far og datter skifter roller i Harboes Bryggeri.

Bestyrelsen har indsat en direktion med to stærke ledere

»Ledelsesændringerne får ingen betydning for selskabets strategi og vores fortsatte målrettede indsats for at styrke vores internationale position inden for både drikkevarer og ingredienser med det klare fokus at øge værdiskabelsen til vores aktionærer,« siger bestyrelsesformand Bernhard Griese og fortsætter:

»For at sikre kontinuiteten og fastholde momentum i vores aktiviteter og de vigtige strategiske initiativer, vi er i gang med, har bestyrelsen indsat en direktion med to af vores stærke ledere, der kan overtage stafetten med det samme.«

Øverst: Pressefoto. (Foto: Harboes Bryggeri A/S). PM/RK/rk.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.