Utilpassede unge med kasteskyts og slagvåben

(Artiklen er udgivet for omkring 4 år siden). 

Korsor.News – Mandag aften var den gal igen på Motalavej. Store grupper med utilpassede unge lagde op til et større slagsmål med både kasteskyts og slagvåben. Politiet måtte ligefrem tilkalde hjælp fra to andre politikredse.

Sent mandag aften kl. 23.54 fik politiet en anmeldelse om, at en gruppe på 30-40 personer havde samlet sig i området ved Motalavej på Halsskov i Korsør.

Der var åbenbart lagt op til et større slagsmål med både kasteskyts og slagvåben. Det skriver Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi i døgnrapporten.

De to bekæmpende grupper blev skilt af politiet

Politiet fik skilt de to grupper ad, og en 21-årig mand fra Slagelse blev anholdt kl. 01.42 og sigtet for at overtræde ordensbekendtgørelsen. Han blev løsladt igen kl. 03.35.

Politiet har været massivt til stede i området hele natten, og der vil her til formiddag blive taget stilling til det videre forløb. Det oplyser politiet.

Måtte have assistance fra begge nabopolitikredse

TV 2 Øst oplyser, at Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi ligefrem måtte have assistance fra både Fyns Politi og Midt- og Vestsjællands Politi for at få skilt parterne ad. Der blev først ro omkring kl. 05.30, hvor de sidste patruljer forlod stedet.

»Det er jo en ærgerlig situation, som nu har stået på i et godt stykke tid. Jeg tror ikke at vi med nattens hændelser har set det sidste til det endnu, men vi gør selvfølgelig alt, hvad vi kan, for at øge trygheden i området,« siger vagtchefen til mediet.

Politiet efterlyser vidner og andre, som ved noget. Du kan kontakte politiet på telefon 1-1-4.

Øverst: Arkivfoto. (Foto: Slagelse Media). Red.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.