Udvidelse af fjernvarmen på Halsskov

(Artiklen er udgivet for omkring 3 år siden). 

Artiklen er opdateret for 3 år siden.

Korsor.News – »I SK Forsyning vil fjernvarmen stige 3 procent til næste år, hvilket svarer nogenlunde til inflationen, og derfor kan man også sige, at vores fjernvarmepriser holdes i ro,« lyder der fra forsyningsselskabet.

Potentielle fjernvarmekunder på Halsskov kan nu se frem til at få fjernvarme. Det oplyser SK Forsyning i en meddelelse.

Der er allerede tilslutning fra 40 procent

SK Forsyning kontaktede sidste år boliger på Halsskov for dels at vejre, om de var interesserede i at få fjernvarme, dels få skrevet kontrakt med dem, der var. For at udvidelsen kunne blive en realitet, var det et krav, at minimum 40 procent skrev kontrakt.

»Vi kan nu konstatere, at vi har nået over tilslutning fra minimum 40 procent – altså det mål der var for at projektet kunne realiseres. Dét betyder, at vi nu kan gå i gang med at finde entreprenør, og at gravemaskinerne kan rulles i gang i 3. kvartal i år. Ja, det lyder som lang tid, men for sådan et stort projekt er det faktisk forholdsvist hurtigt,« siger Carsten Lunde, der er energichef i SK Forsyning.

Fjernvarme holdes i ro og stiger næsten ikke

I SK Forsyning glæder man sig meget over den store tilslutning.

»Det er især en god nyhed med de gaspriser, man ser i Danmark – med prisstigninger på til 600 procent,« siger Carsten Lunde og fortsætter:

»I SK Forsyning vil fjernvarmen stige 3 procent til næste år, hvilket svarer nogenlunde til inflationen, og derfor kan man også sige, at vores fjernvarmepriser holdes i ro.«

Kampagnetilbud gælder til udgangen af januar

Der er stadig potentielle fjernvarmekunder på Halsskov, som ikke har skrevet kontrakt. De kan nå det endnu.

Det er blevet besluttet, at det som en slags julegestus vil være muligt at komme med på fjernvarmen til 10.000 kroner indtil udgangen af januar. Venter man til efter og fortryder, at man ikke kom med, så vil det blive til normalprisen, som er 25.000 kroner.

Øverst: SK Forsyning i Nordbyen. (Foto: Slagelse Media). PM/roke.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.