McDonald’s på Halsskov åbner for nye jobmuligheder

(Artiklen er udgivet for omkring 4 år siden). 

Artiklen er opdateret for 4 år siden.

Korsor.News – McDonald’s på Energivej på Halsskov giver et større udvalg af mad i byen og flere jobmuligheder for de unge.

Korsør fik en ny fastfoodrestaurant, da McDonald’s på Energivej på Halsskov slog dørene op kl. 10.00 her til formiddag.

Dermed kommer der et større udvalg af mad i byen, og der kommer flere jobmuligheder for byens unge. Det skriver kommunikationskonsulent Mette Juhl Nygaard fra Slagelse Erhvervscenter i en nyhedsmeddelelse.

Fra 48 medarbejdere og op mod 100 medarbejdere

Byggeriet er skudt op med fart på hen over efteråret, og ansættelse og oplæring af de nye medarbejdere har allerede været i gang i et stykke tid.

Restauranten starter med at have 48 medarbejdere, men indehaveren Claus Strand har en forventning om at komme op mod 100 medarbejdere.

Blandt de 48 ansatte er godt 20 fuldtidsansatte, mens resten er ungarbejdere. Aldersmæssigt er vi i den lave ende fra 13 til 34 år.

»Vi vil være den foretrukne ungdomsarbejdsplads, i den by vi er i, siger restaurantejeren, der gennem gensidig tillid og ros til sine ansatte ser rigtig mange unge vokse med opgaven og udvikle sig, både arbejdsmæssigt og personligt,« siger Claus Strand og fortsætter:

»Vi har mange unge mennesker, der finder ud af, hvad de rent faktisk kan. At de duer til noget. Det er fantastisk.«

Udover Korsør driver Claus Strand McDonald’s i Slagelse By og Vordingborg samt i flere nordsjællandske byer.

Der har tidligere ligget en McDonald’s i Korsør, som lukkede i 2002, men det får ikke Claus Strand til at ryste på hånden.

Han forventer dog, at det vil tage et par år at opbygge et solidt kundegrundlag, men han har stor tiltro til, at det vil lykkes.

Aktiviteten i Korsør Erhvervspark binder byen sammen

Erhvervschef Per B. Madsen fra Slagelse Erhvervscenter ser den nye fastfoodrestaurant som en fordel for Korsør by.

»At der nu kommer ny aktivitet her i Korsør Erhvervspark, er med til at binde byen bedre sammen. Og det vil føre endnu mere udvikling med sig. Der er allerede gang i byggeriet af Keolis Elbusanlægget, og vi arbejder i erhvervscentret med flere seriøse forespørgsler på området,« siger Per B. Madsen, der sammen med Slagelse Kommune har hjulpet den nye McDonald’s godt på vej.

»Det har været et rigtig godt forløb. Den måde, hvorpå I arbejder sammen på tværs her lokalt, giver en oplevelse af, at folk vil os her,« tilføjer Claus Strand, der er meget tilfreds med den behandling, som han har fået.

Det til trods for, at der har været et par knaster undervejs, herunder om placeringen af en pylon. Men her var der fra både kommunens og erhvervscentrets side fokus på muligheder frem for udfordringer. Det ser ud til, at det ender med en god løsning indenfor kort tid.

Således kan Korsør nu føje endnu en arbejdsplads til byen. Endda én, der har særligt fokus på at give lokalområdets unge mulighed for at prøve sig selv af på arbejdsmarkedet.

Øverst: Borgmester John Dyrby Paulsen (S) (tv), erhvervschef Per B. Madsen (midten) og indehaver Claus Strand (th). (Foto: Mette Juhl Nygaard / Slagelse Erhvervscenter). NM/rk.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.