Lynladning af bilen hos føtex i Korsør

(Artiklen er udgivet for omkring 1 år siden). 

Artiklen er opdateret for 1 år siden.

Korsor.News – Der er opsat lynladestander med to lynladepunkter ved føtex i Havnegade i Korsør Sydby. Dermed er opførelsen af 1.000 nye ladepunkter i fuld gang.

Hos føtex i Havnegade 10-16 i Korsør Sydby er der netop sat en lynladestander op, så du nemt og hurtigt kan lade din bil, når du handler i varehuset. Det skriver Salling Group i en pressemeddelelse.

Lynladestanderen er placeret 20 meter fra indgangen

Ved føtex i Havnegade i Korsør er der netop sat en lynladestander op med to lynladepunkter. Det betyder, at to biler på samme tid kan få batteriet opladet. Lynladestanderen blev tilsluttet tidligere på måneden.

Lynladestanderen er fra Danmarks førende ladeoperatør Clever, og alle handlende samt øvrige elbilsejere kan benytte sig af muligheden for at oplade deres bil hos føtex i Korsør. Den nye lynladestander er placeret kun cirka 20 meter fra indgangen til føtex, så det gør det nemt for kunderne at lade bilen, mens de handler.

Den nye lynladestander ved føtex i Korsør vil indgå i Clevers ladenetværk, som er tilgængeligt for alle elbilister. Man vil både kunne oplade gennem abonnement hos Clever og forbrugsafregnet pr. kWh.

Varehuschef i føtex, Korsør, Nicholaj Hertz, er begejstret over, at der er kommet lynladepunkter ved varehuset:

»Det er en fantastisk mulighed, at vi nu kan tilbyde vores kunder, at de kan lade deres bil, mens de handler hos os. Clever har i forvejen fire normalladere på parkeringspladsen, og nu opstiller føtex to lynladere – det er glædeligt. Der er en del af personalet i føtex, der har elbil, og der er også mange kunder, der har efterspurgt at kunne lynlade hos os, så det er herligt, at det nu kan lade sig gøre,« siger han.

Muligheden for at lade elbilen er et vigtigt skridt i den rigtige retning for Salling Group, der ejer føtex. Koncernen ønsker at minimere sit aftryk på klimaet blandt andet ved at gøre det nemmere for kunderne at træffe valg, så de bidrager til at mindske CO2e-aftrykket.

Opgradering af den offentligt tilgængelige ladeinfrastruktur

Med placeringen af lynladestanderen ved føtex i Korsør er Clever og Salling Group med til at opnå en bedre geografisk dækning af Danmarks offentligt tilgængelige ladeinfrastruktur. Det er samtidig også en opgradering af muligheden for at lade lynhurtigt i dit lokalområde.

»I Clever arbejder vi for at gøre elbilen folkelig og for alle, og det kræver, at der er opladning der, hvor elbilisterne er – for eksempel når du handler. Derfor sætter vi nu, sammen med Salling Group og føtex, endnu mere fart på udrulningen af Danmarks største ladenetværk og leverer på vores løfte om at sikre rigelig, relevant og fuld tilgængelig opladning til nuværende og kommende elbilister. Uanset om du er på farten, på vej til fritidsaktiviteter eller skal klare ugens indkøb, så skal det være trygt at vælge elbilen til,« fortæller Casper Kirketerp-Møller, der er direktør i Clever.

Salling Group og Clever opsætter 1.000 nye ladepunkter i hele landet, hvoraf der nu er opsat en lynladestander med to lynladepunkter i Korsør. Opførelsen af de 1.000 ladepunkter er allerede i fuld gang.

Øverst: Genrefoto. (Foto: Slagelse). PM/lale.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.