Indbrud på Halsskov hurtigt opklaret

(Artiklen er udgivet for omkring 5 år siden). 

Korsor.News – Søndag var der indbrud på Halsskov. Et overvågningskamera førte til, at en 20-årig fra lokalområdet blev anholdt dagen efter.

Sent søndag aften kl. 22.51 opdagede en beboer på Halsskovvej på Halsskov, at der havde været indbrud i hans have. Det skriver Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi i døgnrapporten.

Mandag blev en 20-årig fra lokalområdet anholdt

Der var blandt andet blevet stjålet liggestole, potter og en græsslåmaskine. Via billeder fra et overvågningskamera var det muligt at få et signalement af to gerningsmænd og se, hvor de gik hen, da de forlod haven.

På den baggrund blev tyvekosterne kort efter fundet, og en 20-årig mand fra lokalområdet blev anholdt mandag kl. 15.22. Han blev løsladt igen kl. 16.11.

Dine optagelser kan blive den manglende brik

Har du et overvågningskamera? Så kan du registrere det i politiets kameraregister og være med til at støtte politiets arbejde. Dine optagelser kan være netop den brik, der skal til for at opklare en forbrydelse.

Det kan for eksempel være, hvis der er sket et indbrud eller et overfald, og en gerningsmand er flygtet via en have eller har kastet et våben fra sig over en hæk. Nogle gange kan selv et genskær fra et par billygter i et vindue være nok til at klarlægge, hvad der er sket og hvornår.

Læs mere på: Registrer dit overvågningskamera i kameraregisteret.

Øverst: Arkivfoto. (Foto: Rigspolitiet). Note/Red.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.