Gaven til manden, der har alt og intet mangler

(Artiklen er udgivet for omkring 5 år siden). 

Far er den bedste i verden, og lige om lidt er det fars dag, så han har fortjent en gave. Har du ikke fundet den perfekte gave endnu, så kan du stadig nå det.

Tips og livsstilsstof (Slagelse Media) Måske ved du ikke, hvad du skal give ham, for han er simpelthen så svær at finde en gave til – han ønsker sig nemlig aldrig noget. Skribenten giver dig inspiration til, hvad du kan give til manden, der har alt.

Den personlige gave viser, hvad han betyder

Den personlige gave er gaven, der viser, at du har tænkt over den og den, der viser ham, hvor meget han betyder for dig. En personlig gave kan være mange ting, lige fra den kreative ide til en indgraveret gave.

Den kreative gave, som du kan give ham, er en special lavet plakat, hvor du enten laver en collage med billeder af ham og hans udvikling.

Er det en gave til din far, kan du lave en kollage af jeres tid sammen, fra det første billede, hvor han holder dig som baby, til han måske er blevet bedstefar og holder sit barnebarn i armene.

Det kan være en collage af nogle af jeres oplevelser sammen, hvis I har været ude og rejse eller været til en koncert. Det kræver ikke de store evner inden for grafisk design at lave en collage.

Du kan lave den helt lavpraktiske, hvor du finder et styk karton, printer nogle billeder ud og sætter på. Eller du kan lave den gennem hjemmesider som Vistaprint, der guider dig igennem til at lave en professionel collage – her skal du bare have billederne klar.

Du kan også lave en plakat med nogle af alle de sjove udtryk, som han har brugt igennem tiden. Har han en yndlingsfilm eller -serie, kan du også finde eller lave en plakat med nogle af de udtryk, der bliver brugt der.

Du kan også få lavet en gave, hvor du får indgraveret et citat, som I måske bruger internt, og som har en speciel betydning for jer begge.

Den underholdende gave med oplevelser

Den underholdende gave er en oplevelse, som I kan have sammen, det kan være en koncert, en tur ind og se comedy, hvis han har en komiker som han synes er sjov eller måske se en film i biografen, hvis der er en film han rigtig godt kunne tænke sig at se.

Er der et fodboldhold, som han følger og hvor han har set hver eneste kamp i fjernsynet, så kan du give ham en tur ind og se kampen. Er det et udenlandsk hold, så kan du invitere ham på en fodboldrejse, hvor I ser kampen på stadion og oplever byen, som de spiller i.

Har han en interesse som han går meget op i, som for eksempel vin eller madlavning, så kan du invitere ham på en vinsmagning, hvor I kan smage på en masse lækre vine og måske finde den nye favoritvin. Eller I kan tage på et kursus i at lave flødeboller eller chokolade.

Er I til lidt mere fart over feltet, så kan I tage ud og køre ræs, eller kaste jer ud i bungeejumping. En oplevelse er noget, som I kan have sammen, og som I vil kunne snakke om rigtig mange år frem. Oplevelser går aldrig af mode, og der vil hele tiden være noget, som I kan prøve.

En oplevelsesgave er ikke kun god til fars dag, men kan også bruges som julegave eller fødselsdagsgave. Har han ikke nogen julegaveønsker #zandguide til jul, så kan du sagtens give ham en oplevelse mere, som han sent vil glemme.

Den tikkende gave, som også er praktisk

Den sidste ide du kan give manden, der har alt, er en tikkende gave, det vil sige, at du giver ham et lækkert armbåndsur, som han kan bruge hver dag. Du kan give ham en smartwatch, der kan tilkobles til hans mobil, så kan han altid finde vej, for der er indbygget GPS i en smartwatch.

Desuden kan han høre sin musik fra mobilen gennem uret, og han kan bruge uret som en motivation til at komme i gang med at træne, da han kan få sin egen personlige træner, der holder øje med, om han får bevæget sig nok.

Hvis du gerne vil give din far en smartwatch #zandguide, så kan du også få det indgraveret, så det bliver en mere personlig gave.

Øverst: Genrefoto. (Foto: PR). Bureau/red.

I samarbejde med
Bureau Kronberg

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.