Broløbet flytter til den 19. september

(Artiklen er udgivet for omkring 4 år siden). 

Korsor.News – Broløbet Storebælt, der har kæmpet imod både Ole Birk Olesen og coronavirus/COVID-19, er nu flyttet til lørdag den 19. september 2020.

Det legendariske Broløb på Storebæltsbroen, som først blev aflyst af tidligere transportminister Ole Birk Olesen (LA) og dernæst blev aflyst på grund af corona-lockdown, har nu fået en ny dato.

Broløbet Storebælt er flyttet til lørdag den 19. september 2020, og ens tilmelding flyttes automatisk til denne dato. Alle tilmeldte modtager en mail med instrukser. Det skriver arrangøren på deres hjemmeside.

Tilmelding flyttes automatisk til den nye dato

»Din tilmelding flyttes automatisk til denne dato. Hvis du ikke kan deltage dér, kan du gebyrfrit overdrage dit startnummer til en anden eller sælge din billet her: Køb/salg gruppe på Facebook,« skriver Broløbet

Der er også muligt at få refunderet din billet (fratrukket et håndteringsgebyr) frem til den 10. maj. Billetter, der refunderes, sættes løbende til salg.

Du kan købe startnumre på: brolob.dk.

Ottende gang, at løbet over Storebælt afvikles

Det bliver ottende gang, at løbet over Storebæltsbroen afvikles. Mere end 75.000 løbere har indtil videre løbet over Storebæltsbroen.

Der har været Broløb siden indvielsen, men den mulighed blev afskaffet af tidligere transportminister Ole Birk Olesen (LA) i 2017.

Ole Birk Olesen havde blandt andet henvist til trafikale problemer ved det forrige Broløb, men uden at fortælle, at årsagen var et trafikuheld før løbets start.

Herefter har alle politikere forsøgt at tage æren for genåbningen af løbet, som blev vedtaget sidste år, men dog blev udsat på grund af corona-lockdown.

Øverst: Broløbet. (Foto: Facebook / Broløbet Storebælt). PM/rk.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.