Efterlyst aarhusianer brød ind i et skur

(Artiklen er udgivet for omkring 4 år siden). 

Slagelse.News – En aarhusianer brød ind i et skur ved Trelleborg, men blev fanget i Ringparken, hvorefter han blev sendt til afsoning af en fængselsstraf fra en anden sag.

Natten til lørdag kl. 03.12 blev en 25-årig mand fra Aarhus anholdt og sigtet for indbrud og forsøg på indbrud. Desuden blev han sigtet for tyveri af en bil med videre. En anden person stak af i Ringparken.

Det oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Havde klippet en hængelås op uden at stjæle noget

Manden blev anholdt, efter at politiet tidligere på natten fik en anmeldelse om, at der havde været indbrud i et skur ved vikingeborgen Trelleborg.

En tyv havde klippet en hængelås op, men der var ikke umiddelbart stjålet noget.

Vidner fortalte politiet om en bil, der havde været på gerningsstedet, og efter at have fulgt efter bilen et stykke tid udenom og gennem Slagelse, standsede politiet bilen på Kierulffsvej i Ringparken i Slagelse Nordby.

Den 25-årige lugtede af hash og kørte i en stjålet bil

Det lykkedes for en passager i bilen at stikke at, mens føreren – den 25-årige – blev anholdt.

Undervejs havde han endvidere begået en række færdselsforseelser, og han lugtede af hash, så han blev også sigtet for kørsel i påvirket tilstand.

Den bil, som han kørte i, var meldt stjålet i januar fra Gørlev, og nummerpladerne, der sad på den, hørte til en helt anden bil.

Den 25-årige blev taget med til politistationen i Slagelse, og efter afhøring blev han overført til afsoning af en fængselsstraf fra en anden sag.

Øverst: Arkivfoto. (Foto: Rigspolitiet). Note/red.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.