Besøg et inspektionsskib og Søfartsstyrelsen i weekenden

(Artiklen er udgivet for omkring 6 år siden). 

Artiklen er opdateret for 6 år siden.

I weekenden kan du besøge Søfartsstyrelsen og komme om bord på et inspektionsskib. Du kan også komme til paneldebat med erhvervsminister Rasmus Jarlov (K). Temaet er “Kyst- og naturturisme og frivillighed”.

Der er muligheder for hyggelige familieaktiviteter og en interessant oplevelse, når Søfartsstyrelsen traditionen tro lægger til kaj under de maritime kulturdage i Korsør.

Søfartsstyrelsen sejler inspektionsskibet POUL LØWENØRN ind i Korsør Havn, når de traditionsrige maritime kulturdage fylder Korsør med liv og glade dage.

Det giver mulighed for at besøge Søfartsstyrelsen og komme om bord på POUL LØWENØRN. Her kan du nyde udsigten fra kommandobroen og høre om skibets dagligdag på havet.

På kajen kan du deltale i en quiz, fange badeænder og tage en sømandsselfie, mens du smager på en skibskiks og får en snak med en af Søfartsstyrelsens søulke eller landkrabber.

Der er også mulighed for at se en demonstration af et autonomt skib i havnen, når firmaet Tuco viser deres nyeste teknologi frem.

Du kan besøge Søfartsstyrelsen på fredag og lørdag:

  • Kl. 12 til 16 fredag den 24. august
  • Kl. 10 til 16 lørdag den 25. august.

Maritimt folkemøde med erhvervsministeren

Som noget nyt under de maritime kulturdage arrangeres der i år et maritimt folkemøde, hvor der er flere paneldebatter.

[d12-support title=”Ukorrekte oplysninger”]Det fremgår af pressemeddelelsen fra Søfartsstyrelsen, at erhvervsminister Rasmus Jarlov deltager i paneldebatten, men det fremgår ikke af Rasmus Jarlovs kalender, som redaktionen har set.[/d12-support]

Erhvervsminister Rasmus Jarlov (K) deltager i den første paneldebat på Værftet i Korsør. Det er på lørdag den 25. august kl. 10.30-11.30. Temaet er “Kyst- og naturturisme og frivillighed”. Det oplyser Søfartsstyrelsen, men det er ikke korrekt.


Opdateret.

Genrefoto: J N / Freeimages.


This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.