Usædvanlig rekord: Hverken indbrud eller vold

(Artiklen er udgivet for omkring 4 år siden). 

Slagelse.News – »Det ser nu ud til, at kredsens kriminelle er blevet gode til at holde afstand og holde sig hjemme,« skriver politiet i døgnrapporten. Dog blev der uddelt 19 klip, 1 betinget frakendelse og 1 ubetinget frakendelse i Skælskør.

Tirsdagsdøgnet har været stille i Sydsjællands og Lolland-Falsters Politikreds.

Det byder nærmest på en usædvanlig rekord: Der er ikke anmeldt nogen indbrud i hverken virksomheder eller privat beboelse, ikke afsløret nogen påvirkede trafikanter, og der er ikke nogen anmeldelser om vold.

Det oplyser politiet i døgnrapporten.

Borgerne er gode til at efterleve de nye coronaregler

»Vi har tidligere takket politikredsens borgere for at være gode til at efterleve de nye coronaregler. Det ser nu også ud til, at kredsens kriminelle er blevet gode til at holde afstand og holde sig hjemme,« skriver politiet og fortsætter:

»Vores politipatruljer har gennemført 88 tilsyn i Coronasammenhæng. Det har også givet mulighed for en god dialog med de borgerne, og langt de fleste steder så alt ud til at være fuldkommen i orden.«

19 klip, 1 betinget frakendelse og 1 ubetinget frakendelse

Dog har kredsen udført nogle færdselskontroller og hastighedskontroller, herunder bestilte færdselskontrol på henholdsvis Vedskølle Skovvej og Sorøvej i Skælskør.

Der blev givet 1 klip på Vedskølle Skovvej. Og der blev givet 18 klip, 1 betinget frakendelse og 1 ubetinget frakendelse på Sorøvej. Den tilladte hastighed på Sorøvej er 50 km/t, og den hurtigste bilist kørte 117 km/t.

Øverst: Arkivfoto. (Foto: Rigspolitiet). Note/red.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.