Sådan indretter man bedst sin bolig i Slagelse

(Artiklen er udgivet for omkring 5 år siden). 

I 2019 er der kommet nye trends om, hvordan man indrettet sin bolig. Her kommer den ultimative guide til, hvordan du indretter din bolig bedst muligt, så den følger med tiden.

De nyeste trends i 2019 – farver afspejler ens person

#zsnguide på Slagelse News (Slagelse Media)Når man skal have opdateret sit hus og følge nye trends, kan man som udgangspunkt starte med malingen. Malingen og farver generelt gør alt i et rum. Kan man sammensætte farver, kan alle møbler som udgangspunkt komme til at se godt ud sammen.

Det nye i år, som også var der lidt sidste år, er pastelfarver. De svage, flotte farver gør det muligt at få et unikt og flot hjem, hvor alt ser stilet ud. Når man maler vægge, viser man, hvem man er i farver – det afspejler ens person.

Derfor kan det være en god ide at få hjælp til at finde de rigtige farver. Hos MalgodtTips og livsstilsstof på Slagelse News (Slagelse Media) kan du få gode råd og maling til lige det, som du skal bruge.

Det handler om at skille sig ud. Derfor er lilla og orange også populære vægfarver. Vil du have et afslappende udtryk i hjemmet, bør du anlægge farver såsom støvet rosa eller svale grøn, fordi de giver en tilfredsstillelse i rummet og hjælper med at få rummet til at se rent ud.

Det gode inventar – minimalisme er oppe i tiden

Når malingen er anrettet, er det faktisk ret nemt at matche med møbler. Pastelfarver gør det nemlig muligt med kontraster i møblerne. En god regel er, at du holder det simpelt. Den minimalistiske indretning er oppe i tiden, da det gør det nemt at gøre rent og have en stilistisk indretning.

Hos Damask.dk kan du finde gode muligheder til at indrette din lejlighed flot og luksuriøst. De har nemlig inventar fra Georg Jensen DamaskTips og livsstilsstof på Slagelse News (Slagelse Media), hvor der er stilrigtige bademåtter og badehåndklæder.

Det flotte køkken i 2019 – samtale eller værksted

Selv inden for køkkenet er der nye trends i 2019. Her handler det om at finde naturen. Designet her kommer med inspiration fra det nordiske tema, hvor den brændte og skovgrønne farve eller blad røde har et elegant og rustikt look over sig. Farver er “in”, og derfor kan man let matche sit nye køkken med lignende farver.

Foruden det nordiske tema, er samtalekøkkenet stadig populært. Farverne hvid og sort er meget populære, hvor køkkenarmatur i messing giver et varmglødet match. Værkstedskøkkenet er også ved at blive en ny trend. Fokus er at lave spændende mad – eller i al fald at køkkenet ser sådan ud.

Detaljerne i hjemmet – men vigtigt at få sig selv med

Når man har sit eget hjem og skal sætte sit præg på det, er det vigtigt at få sig selv med. Det er vigtigt, at man føler sig hjemme i sin bolig. Stress i hverdagen, som man tager med hjem fra arbejde, bliver mere og mere udbredt. Derfor er det vigtigt, at hjemmet er nemt og rent at komme hjem til.

Atmosfæren i hjemmet skal være god. Få derfor indrettet rummene med nogle planter. Natur og grønt passer godt ind i vores tilværelse. En ide kan derfor være at indrette med en af de vertikale haver, som kan pyntens med krydderurter og fine planter og kaktusser. Det giver et unikt look.

Et møbel, der vil passe ind i hjemmet som en fin detalje, er en Daybed, hvor man kan lægge sig og meditere eller slappe af efter en lang dag på arbejdet. Derudover er en puf også rigtig populær, eftersom det er et simpelt møbel, der samler rummet.

Personlige krejlerindretning – ægte patina og vintage

Det er især oppe i tiden at købe brugte ting og istandsætte dem. Det skaber et unikt look med de gamle træmøbler såsom slagbænke, langborde og skamler. Det er populært med møbler, hvor familien og venner kan samles.

Man kan med andre ord sige, at det brugte samt patina og vintage er blevet utrolig populært i dagens Danmark. Ved at krejle hjælper I også miljøet. Samtidig kan I prøve at sælge nogle af jeres gamle ting.

Øverst: Modelfoto. (Foto: RedThinkHead / iStock). /bureau

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.