Udenlandsk tøjsælger overtrådte ordensbekendtgørelsen

(Artiklen er udgivet for omkring 5 år siden). 

Slagelse.News – Politiet får flere anmeldelser om påtrængende tøjsælgere med mærketøj til fantasipriser. Politiet advarer og opfordrer borgerne til at være påpasselige.

Fredag eftermiddag fik en 56-årig udenlandsk mand en bøde for at forsøge at sælge tøj, som han hævede, var italiensk modetøj. Det oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Blev mere og mere insisterende og påtrængende

Den 56-årige blev anholdt, efter et vidne havde tilkaldt politiet. Manden havde spurgt vidnet om vej, hvorpå manden var blevet mere og mere insisterende og påtrængende.

Politipatruljen fandt frem til bilen og den udenlandske herremodesælger på Holbækvej i Slagelse By. Her blev han anholdt og sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen.

Efter afhøring på politistationen i Slagelse By fik mande en bøde på 1.500 kroner, hvorpå han blev løsladt.

Flere anmeldelser om tøjsælgere i politikredsen

Politiet har i løbet af weekenden fået yderligere et par anmeldelser om tøjsælgere fra forskellige steder i politikredsen.

Politiets opfordrer fortsat til, at man ekstra vågen og påpasselig, hvis man bliver tilbudt mode- eller mærketøj til fantasipriser. Et tilbud, der lyder for godt til at være sandt, er ofte usandt.

Øverst: Arkivfoto. (Foto: Rigspolitiet). /note

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.