Tips om brug af stoffet MDMA på Netstof.dk fra Slagelse

(Artiklen er udgivet for omkring 6 år siden). 

Artiklen er opdateret for 6 år siden.

Unge giver hinanden gode råd om brug af stoffer såsom MDMA, der lige har kostet en 15-årig dreng livet. Det sker på hjemmesiden Netstof.dk, der er er et landsdækkende projekt, og som drives af Center for Digital Pædagogik og Rusmiddelcenter Slagelse.

Hjemmesiden netstof.dk er et projekt, hvor unge mellem 15 og 24 år kan få information og rådgivning om alkohol, hash og andre stoffer. Hjemmesiden opdateres løbende og trækker på viden og erfaringer fra behandlere og rusmiddelkonsulenter fra hele landet.

Men ikke desto mindre beretter flere medier om, at man også kan få råd og vejledning om, hvordan man bruger stofferne. Det skriver blandt andet Ekstra Bladet.

Vi har været inde for at kigge på siden, og ved en meget hurtig gennemgang fandt vi nemt et indlæg fra marts 2014 og et indlæg fra oktober 2015, som giver gode råd om stoffet MDMA, der også er kendt som Ecstasy og Emma.

MDMA på Netstof.dk fra Slagelse
Slagelse Media

MDMA på Netstof.dk fra Slagelse
Slagelse Media

Netstof.dk er et landsdækkende projekt, som finansieres af kommunerne. Hjemmesiden udvikles og drives af Center for Digital Pædagogik samt af Rusmiddelcenter Slagelse.

For få dage siden døde en 15-årige dreng fra Haslev, efter han havde indtaget det amfetamin-lignende stof MDMA. To 15-årige drenge havde købt stoffet af en yngre mand i Haslev.

Drengene fik alvorlige bivirkninger og måtte indlægges akut på hospitalet. Den ene kom i koma og døde natten til torsdag.

Læs også: 15-årig dreng død af amfetamin-lignende stof

Genrefoto: Adam Ciesielski / Freeimages
Skærmbillede: Slagelse Media

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.