PostNord med nye udleveringssteder i Slagelse og Skælskør

(Artiklen er udgivet for omkring 5 år siden). 

Artiklen er opdateret for 5 år siden.

Slagelse.News – Der er fem nye Collect Shops på vej ved Næsby Strand, ved Stillinge Strand, i Slagelse By og i Skælskør.

De seneste uger er det myldret frem med nye udleveringssteder i Slagelse og Korsør, der gør det nemmere at modtage PostNord-pakkerne. Og der er fem nye Collect Shops i og omkring Slagelse og Skælskør på vej. Det skriver PostNord i en pressemeddelelse.

Nye Collect Shops giver endnu flere valgmuligheder

Denne gang hos Min Købmand ved Næsby Strand, Min Købmand ved Stillinge Strand, TopGrej på Kalundborgvej 88 i Slagelse By, Sct. Michaels Kiosk på Rosengade 11b i Slagelse Midtby og Kaiza Brugskunst på Nytorv i Skælskør.

Rettelse: Oprindeligt stod der Korsør i overskriften, men der skulle stå Skælskør som i underrubrikken. Korsør har allerede fået udleveringssteder, som er hos Shell på Ørnumvej, Korsør Boghandel på Algade og Tapet & Malerhuset på Halskovvej.

»Med de nye Collect Shops får vores kunder i Slagelse- og Skælskør-området endnu flere valgmuligheder, til når de handler online og selv vil hente deres pakker.

De 12 åbninger i Slagelse Kommune den seneste tid er vigtige skridt mod at øge tilgængeligheden og gøre hverdagen lettere for de mange pakkemodtagere,« siger Lenette Ludvigsen, distriktschef i PostNord.

Muligt at hente pakker samt sende pakker og breve

I de nye Collect Shops kan kunderne hente pakker samt sende pakker og breve, som de har frankeret hjemmefra.

Collect Shoppen er åben i hele butikkens åbningstid, som er:

  • Min Købmand ved Næsby Strand – hverdage 7.30-17.30, lørdag-søndag 7.30-15.30
  • Min Købmand ved Stillinge Strand – hverdage og søndag 8-19, lørdag 8-18
  • TopGrej, Kalundborgvej i Slagelse – hverdage 9-17, lørdag 10-13
  • Sct. Michaels Kiosk, Rosengade i Slagelse – alle ugens dage 10-22
  • Kaiza Brugskunst i Skælskør – tirsdag-fredag 10-17, lørdag 10-13.

De nye Collect Shops hos Min Købmand ved Næsby Strand og Stillinge Strand åbner den 23. maj 2019, mens dørene åbnes hos TopGrej, Sct. Michaels Kiosk og Kaiza Brugskunst 29. maj 2019.

De fem Collect Shops er blandt de 500 nye udleveringssteder, som PostNord åbner i løbet af i år. Når de alle er på plads, vil PostNord tilbyde Danmarks største netværk af udleveringssteder med 2.000 fordelt over hele landet.

Øverst: Pakkeudlevering fra Collect Shop. (Foto: PostNord). PM/rk.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.