Ny udviklingschef starter i Slagelse Kommune

(Artiklen er udgivet for omkring 4 år siden). 

Artiklen er opdateret for 4 år siden.

Slagelse.News – Mette Aagaard starter som udviklingschef i Slagelse Kommune den 1. oktober.

Slagelse Kommune har ansat Mette Aagaard som ny udviklingschef. Hun starter 1. oktober 2020. Det oplyser kommunen i en pressemeddelelse.

Ser et behov for at lave kommune på en ny måde

»Slagelse Kommune ser et behov og har et ønske om at lave kommune på en ny måde. Presset på velfærdsydelser er stort både i Slagelse og hele landet, derfor må vi søge nye veje,« siger kommunaldirektør Frank E. Andersen og fortsætter:

»Med ansættelse af Mette Aagaard får vi en stor kapacitet med stærke kompetencer, viden om organisatoriske forhold og evnen til at tænke nyt og fremadrettet til udviklingen af vores kommune. Jeg glæder mig til at byde Mette velkommen.«

Har stor erfaring med organisationsudvikling og HR

Mette Aagaard har gennem hele sin karriere beskæftiget sig med organisationsudvikling og HR, blandt andet i direktørstillinger i Novo Nordisk og Bjarke Ingels Group (BIG) og senest som selvstændig rådgiver.

Motivationen for at søge til Slagelse Kommune var klar:

»Der findes ikke mange – hvis nogen – arbejdspladser i Danmark, der har sat sig selv så vigtigt og ambitiøst et mål: At ville finde nye veje til at sikre, at medarbejderne trives, motiveres af at gå på arbejde og netop derfor kan give borgerne den bedste service,« siger Mette Aagaard og fortsætter:

»Det er en nødvendig og vigtig mission, Slagelse Kommunes byråd og medarbejdere har begivet sig ud på. Det er både fagligt og personligt meget meningsfuldt for mig at få muligheden for at bidrage til, at det lykkes.«

Mette Aagaard er 56 år og uddannet cand.comm. fra RUC med efteruddannelser fra blandt andet Harvard og Cambridge University.

Hun er gift, oprindeligt fra Fyn, men bosat i København og har to voksne børn. Fritiden bliver brugt på sejlads og lange gå- og mountainbiketure, allerhelst i bjergene i Ligurien i Italien, hvor familien har et lille hus i en landsby.

Øverst: Udviklingschef Mette Aagaard. (Foto: Slagelse Kommune). PM/rk.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.