Nu kan du sende huller til kommunen fra telefonen

(Artiklen er udgivet for omkring 5 år siden). 

Slagelse.News – Fremover kan borgerne tippe Slagelse Kommune via en “Giv et praj”-app, hvis de for eksempel falder over et hul i gadebilledet.

Fremover bliver det meget lettere, når Slagelse Kommune i dag lancerer en ny app til “Giv-et-praj”, hvor borgere kan tippe kommunen om ting på vej- og parkområdet, som er gået i stykker og skal laves. Det oplyser kommunen.

Tag et billede med telefonen og send tippet omgående

Med den nye app kan borgere tage et billede og sende tippet til kommunen via appen.

»Vi kan ikke være overalt hele tiden, så hvis borgerne ser noget, som vi skal have gjort noget ved, så vil vi gerne vide det. Derfor håber vi, at den nye app vil få endnu flere til at fortælle os det, hvis de opdager noget, som vi skal kigge på,« siger formanden for Erhvervs- og Teknikudvalget, Villum Christensen (LA).

Slagelse Kommune har gennem flere år haft “Giv et praj”-tjenesten på hjemmesiden. Men her fik borgere ikke nogen tilbagemelding på, hvor langt behandlingen af det, der skal laves, er kommet.

Den nye app kommer med løbende tilbagemeldinger

Det gør man med det nye system, hvor borgeren, som har indberettet, får en tilbagemelding, når opgaven er modtaget og lavet.

Appen registrerer også automatisk, hvor man befinder sig, og hvis kommunens folk har svært ved at finde det, der skal laves, så har de også mulighed for at komme i kontakt med indberetteren for at få afklaret eventuelle spørgsmål.

»Det er en opgradering af vores arealpleje. Det bliver nemmere for borgerne at hjælpe os, og samtidig bliver det lettere for vores medarbejdere i Entreprenørservice at planlægge arbejdet på en effektiv måde,« siger Villum Christensen.

Appen er tilgængelig til både iPhone og Android telefoner og kan findes i henholdsvis Apples App Store og Google Play ved at søge på “Giv et praj – Slagelse Kommune”.

Øverst: Giv et praj-App. (Foto: Slagelse Kommune). PM/rk.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.