Forsvarsforlig: 0 nye arbejdspladser til Slagelse Kommune

(Artiklen er udgivet for omkring 6 år siden). 

Artiklen er opdateret for 6 år siden.

Det nye forsvarsforlig lægger op til næsten 700 flere medarbejdere i Forsvaret, hvoraf 0 bliver placeret i Region Sjælland. Dermed bliver der ingen nye arbejdspladser på Gardehusarkasernen i Slagelse og Flådestation Korsør.

Der har været tale om 600 flere medarbejdere til Forsvaret, men nu tales der om cirka 700 medarbejdere. DR Nyhederne skriver, at omkring 700 nye medarbejdere har været på bordet i de seneste dages forhandlinger mellem Regeringen, Socialdemokratiet, Dansk Folkeparti og Radikale Venstre.

Her ser det ud til, at hele Sjælland, inklusive hovedstadsområdet, får tilført 0 flere medarbejdere. Region Sjælland ser med andre ord ud til at blive den store taber igen. Der blev flyttet mange arbejdspladser fra Regions Sjælland i det sidste forsvarsforlig. Det skriver TV2 Øst.

Det kommende forsvarsforlig synes at lægge op til en styrket indsats mod it-sikkerhed og cyberangreb. Der er nævnt beløb på 1,4 milliarder ekstra. Der skal blandt andet laves et nyt cybersituationscenter, som skal overvåge og skabe et bedre overblik over truslerne. Det skriver DR Nyhederne.

Læs også: Forsvarsforlig bringer 40 arbejdspladser til kommunen

Du kan også læse: Soldater fra Antvorskov advares mod russisk sexpionage

Foto: Slagelse Media

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.