Dreng erkender beskydning mod brandbil i Ringparken

(Artiklen er udgivet for omkring 6 år siden). 

Artiklen er opdateret for 6 år siden.

En dreng har erkendt, at han nytårsnat skød med fyrværkeri mod brandvæsenet i Ringparken i Nordbyen i Slagelse.

Nytårsnat blev Slagelse Brand & Redning beskudt med fyrværkeri under kørsel i Ringparken i Slagelse. Beskydningen blev dokumenteret på TV-optagelser, som blandt andet blev vist af TV2.

Optagelserne viste en person, der løb efter en brandbil ad Kierulffsvej, mens han gentagne gange beskød brandbilen med fyrværkeri.

“Det er helt og aldeles uacceptabelt, når mennesker ikke kan få lov at passe deres arbejde i fred og ro. Og det er jo særligt paradoksalt, når det er tilfældet med fx brandvæsenet, som ofte kører ud for at redde liv, at de skal opleve at blive beskudt i forbindelse med udførelsen af deres opgave,” siger vicepolitiinspektør Allan Holm.

Efterforskningen har ført til, at Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi har sigtet en 16-årig dreng fra Slagelse for at have affyret fyrværkeri mod Slagelse Brand & Redning. Den 16-årige dreng har erkendt sigtelsen.

“Vi er meget tilfredse med, at vi nu har identificeret gerningsmanden, som er sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen. Med sigtelsen ønsker vi at sende et klart signal om, at den her form for opførsel er uacceptabel,” siger Allan Holm.

Læs også: Efterlyser vidner til beskydning af brandbil på Kierulffsvej

Genrefoto: Freeimages

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.