Fhv. kommunaldirektør som formand for Konservative i Slagelse

(Artiklen er udgivet for omkring 2 år siden). 

Artiklen er opdateret for 2 år siden.

Slagelse.News – Fhv. kommunaldirektør i Slagelse, Egon Bo, er netop udtrådt af Regionsrådet, men er nu valgt som formand for Det Konservative Folkeparti i Slagelse Kommune.

Efter vel overstået valgkamp giver den tidligere vælgerforeningsformand, Jan K. Andersen, stafetten videre til Egon Bo, der er valgt som vælgerforeningens nye formand. Det oplyser De Konservative i en pressemeddelelse.

Vil udvikle inspirerende og berigende aktiviteter

»De to vigtigste opgaver, vi står over for nu, er at bakke vores nye byrådsgruppe med viceborgmester Jane Dahl i spidsen op og at skabe større interesse for Det Konservative Folkeparti, og hvad vi står for,« lyder det fra det fra den nyvalgte formand, Egon Bo (71 år).

Egon Bo er netop udtrådt af Regionsrådet efter to perioder og kan i øvrigt se tilbage på et bredt engagement i foreninger og bestyrelser, siden han flyttede til Slagelse Kommune for 30 år siden. Herunder som kommunaldirektør igennem en lang årrække.

Egon Bo afløser Jan K. Andersen, der under generalforsamlingen forleden høstede stor anerkendelse for sin indsats under den kommunale valgkamp, hvor De Konservative blev solidt repræsenteret i det nye byråd.

»Vi glæder os nu til igen at få stunder til at komme tæt på vores medlemmer og udvikle aktiviteter, der kan inspirere og berige,« fortsætter Egon Bo, der meget gerne vil involvere virksomheder og kultur- og uddannelsesinstitutioner:

»Vil nogen lægge hus til vores besøg og fortælle os om dem selv og deres virke, så er det velkomment; det kan vi alle blive klogere af.«

Kommunaldirektør i Fuglebjerg og Slagelse kommuner

Egon Bo var kommunaldirektør i Fuglebjerg Kommune i perioden 1988-1990 og kommunaldirektør i Slagelse Kommune i perioden 1990-2010.

Herefter blev han valgt ind i regionsrådet i Region Sjælland for Liberal Alliance i 2014, men skiftede til Det Konservative Folkeparti i 2020. Han opnåede ikke genvalg i 2021.

Læs også: Regionsrådsmedlem skifter til De Konservative.

Yderligere nyvalgtes bedemand Claus Berner og account manager Carsten Lyngstrøm. Hidtidig næstformand, Jørgen V. Nielsen, blev genvalgt.

Herudover består bestyrelsen nu af Ove Sandholdt, Adam Pade, Robert Kronberg, Mari-Anne Grüner og Jan K. Andersen, mens byrådsmedlem Philip Westh Weirup repræsenterer Konservativ Ungdom.

Øverst: Bestyrelsen i Det Konservative Folkeparti i Slagelse Kommune – fra venstre Mari-Anne Grüner, suppleant Sus Aalholm Outzen, nyvalgte Carsten Lyngstrøm, Jan K. Andersen, den nyvalgte formand Egon Bo, næstformand Jørgen V. Nielsen, Adam Pade, Robert Kronberg, Ove Sandholdt, suppleant Susanne Haar Sandholdt og KU’s repræsentant, byrådsmedlem Philip Westh Weirup. (Foto: Privatfoto / Det Konservative Folkeparti i Slagelse Kommune). PM/lale.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.