52.000 kroner til fem foreninger i kommunen

(Artiklen er udgivet for omkring 6 år siden). 

Artiklen er opdateret for 6 år siden.

Fem foreninger i Slagelse Kommune har modtaget tilskud fra Udviklingspuljen under Kultur- og Fritidsudvalget.

En ny sæson starter lige straks op i mange foreninger, og for fem lokale foreninger er der udsigt til, at drømmene om nye tiltag og muligheder kan gå i opfyldelse. De fem foreninger har nemlig modtaget tilskud fra Udviklingspuljen under Kultur- og Fritidsudvalget.

»Det er dejligt at se så mange spændende initiativer, som hele tiden er på vej i fritidslivet. Det viser i høj grad, at foreningerne udvikler sig og følger med tiden og tilpasser deres tilbud, så forhåbentlig endnu flere kan blive en del af et aktivt fritidsliv. Vi glæder os i Kultur- og Fritidsudvalget til at følge de nye initiativer,« siger formand for Kultur- og Fritidsudvalget Jørgen Andersen (S).

Et fællestræk for de fem foreningers ansøgninger er, at de alle har fokus på at fastholde eller tiltrække børn og unge.

Foreningerne, som har modtaget tilskud, er:

  • Korsør Amatør Bokseklub har modtaget 12.000 kroner som tilskud til, at de fremover kan tilbyde boksetræning som en del af idrætsundervisningen for folkeskoleelever i 6.-10. klasse.
  • Slagelse MTB har modtaget 10.000 kroner, så klubben fremover kan krydre deres tilbud med orienteringskørsel og måske tiltrække nye medlemmer til deres ungdomsafdeling.
  • Ørslev Bjerge IF Gymnastik har modtaget 10.000 kroner i tilskud til indkøb af en air track, så den nuværende nedslidte air track kan få en afløser.
  • Eggeslevmagle SG&IF Gymnastik har modtaget 10.000 kroner i tilskud til indkøb af en team-track kile, så gymnasterne kan lære flere og nye spring.
  • DDS Solskinstroppen har modtaget 10.000 kroner i tilskud til at indkøbe to nye patruljetelte, som kan afløse de nuværende, så de mange spejdere kan få en god og funktionel base både hjemme og på lejrture.

Genrefoto: Free-Photos / Pixabay.


This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.