Nye skaterramper på vej til Boeslunde

(Artiklen er udgivet for omkring 6 år siden). 

Artiklen er opdateret for 6 år siden.

Skaelskor.News – Den lokale boldklub og byens borgere i Boeslunde får penge til at udvide et asfaltområde med skaterramper.

Tilskuddet på i alt 34.970 kroner kommer fra gadeidrætspuljen, som støtter idrætsprojekter i kommunen, og i Boeslunde Boldklub er man glade for tilskuddet, som vil gøre asfaltområdet endnu mere egnet til selvorganiseret idræt.

Idrætsprofil bliver helt i top med skaterramper

»I Boeslunde er vi meget glade for asfaltområdet, som dagligt tages i brug af mange borgere,« siger formanden for Boeslunde Boldklub, Allan Frederiksen, og fortsætter:

»Når særligt vores børn og unge efterlyser ramper, så giver det god mening, at en lokal forening som os, bakker op om projektet og hjælper med at søge midler. At pengene nu er en realitet, viser det stærke samarbejde på tværs af byen, og med ramperne tæt på den lokale hal er vores idrætsprofil helt i top.«

Borgerne og lokale foreninger med på råd

Tilskuddet til skaterramper er i tråd med kommunens vision om, at få borgerne og de lokale foreninger med på råd, når der skal udvikles nye idrætsfaciliteter i kommunen. Derfor skal lokalområdets børn og unge også være med til at udvælge de nye ramper.

»I Slagelse Kommune lytter vi til borgerne og de gode ideer, som der opstår ude i lokalsamfundene. Projektet her er godt eksempel på nogle unge borgere, som vil indflydelse på noget, de bruger i deres egen hverdag. Ved at tage dem med på råd, får vi optimeret asfaltområdet og skabt et endnu bedre rum for idræt i gadebilledet,« siger formand for Kultur- og Fritidsudvalget Jørgen Andersen (S).

Asfaltområdet blev oprindeligt finansieret gennem midler fra initiativet Borgerne Bestemmer. Her fik Boeslunde penge af Slagelse Kommune til at opføre området, og siden da er det blevet anvendt i stor stil.

Borgerne kan derfor godt begynde at glæde sig, for allerede i starten af 2019 vil de nye skaterramper kunne tages i brug. Skaterområdet bliver en del af den voksende aktivitetspark omkring hallen med legeplads, udefitness, bålhytte og shelterplads.


Foto: Slagelse Kommune.


This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.