Lotto-kupon fra Rude udløser millioner

(Artiklen er udgivet for omkring 4 år siden). 

Artiklen er opdateret for 4 år siden.

Skaelskor.News – Lotto-kupon fra Dagli’Brugsen Bisserup i 4243 Rude ved Skælskør giver fem millioner kroner.

Det var en indbringende lørdag aften for fem Lotto spillere, der kan se frem til at få sat milliongevinster ind på bankkontoen.

Den ene vinder har købt sin kupon i Dagli’Brugsen på Bisserup Byvej 3 i 4243 Rude. Det oplyser Danske Spil i en pressemeddelelse og i en e-mail.

Tre spillere vinder fem millioner kroner hver

Tre heldige spillere ramte lørdag de syv rigtige vindertal og kunne således dele 1. præmiepuljen på 15 millioner kroner. De tre spillere vinder derfor fem millioner kroner hver – en sum penge, der kan ses på bankbogen.

»Det er dejligt, at tre danskere får glæde af Lotto puljen på 15 millioner kroner. Fem millioner kroner er en pæn gevinst, der kan forsøde dagligdagen for vinderne og deres familier og bruges på at udleve mange drømme og ønsker,« siger Pernille Mehl, adm. direktør i Danske Lotteri Spil.

Den ene vinder har købt sin kupon hos Holbøl Høker i Kruså, den anden i Kvickly i Nørresundby og den tredje i Dagli’Brugsen på Bisserup Byvej 3 i 4243 Rude, der ligger i Slagelse Kommune.

Danske Spil har endnu ikke hørt fra vinderen fra Kruså og opfordrer spillere, der har købt deres Lotto kupon hos Holbøl Høker, til at præmiesøge deres kupon hos nærmeste forhandler.

To andre blev vindere af Millionærgarantien

Foruden de tre vindere af 1. præmiepuljen blev to andre Lotto-millionærer lørdag. De blev nemlig udtrukket som ugevindere af Millionærgarantien, hvor man bliver millionær, selvom man har 0 rigtige, har begge et Plus Abonnement hos Danske spil.

Den ene er fra Gentofte Kommune, mens den anden er fra Odense. De to kan se frem til at få sat én million kroner ind på deres konto i løbet af de nærmeste dage.

Vindertal: 5, 6, 14, 18, 20, 22, 35. Tillægstal: 10.

Opdatering: Bisserup, postdistrikt 4243 og Bisserup Byvej 3 er føjet til oplysningerne om supermarkedet. Red.

Øverst: Pressefoto. (Foto: Danske Spil). PM/rk.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.