Sjællænder løb med førstepræmien i Lotto

Zand.News – En heldig vestsjællænder, som har købt sin Lotto-kupon på sin mobil, vandt lørdag aften 8 millioner kroner.

Der er sikkert kronede dage i et hjem i Vestsjælland efter lørdag aftens trækning i Lotto, hvor en heldig vinder løb med hele 8 millioner kroner. Derudover blev der trukket yderligere to millionærvindere – en fra Nordjylland og en Sønderjylland. Det skriver Danske Spil i en pressemeddelelse.

Vinderen købte kuponen på sin mobiltelefon

En heldig vestsjællænder, som har købt sin kupon på mobilen, vandt lørdag aften 8 millioner kroner i Lotto. Vi tager den lige en gang mere for Prins Knud – 8.000.000 skattefrie kroner. Mon ikke der bliver holdt et ordentligt bal i vintermørket på en sjappet søndag?

Udover den ordinære trækning bliver der i Millionærchancen hver lørdag også trukket lod om 2×1 million kroner blandt alle spillede Lotto rækker.

Her gik de fyrstelige gevinster begge til Jylland. Den ene, heldige millionvinder har spillet med via sit abonnement, og kommer fra Nordjylland. Den anden millionvinder har trodset sne og slud og købt sin kupon hos SuperBrugsen i Rødekro

»Stort tillykke til alle ugens heldige vindere fra os i Danske Spil. Det er fantastisk hver gang, nogen vinder i vores lotterier. Vores rådgivere sidder klar til at tage hånd om de danskere, som vinder større gevinster, så vi er sikre på, at overgangen til en tilværelse som millionær, måske mangemillionær, går så gnidningsfrit som muligt,« siger Malene Mølgaard, som er adm. direktør i Danske Lotteri Spil.

Lotto-tal den 20. januar er: 8, 15, 18, 27, 31, 32, 33. Tillægstal er: 28.

Øverst: Lotto. (Foto: Danske Spil). PM/roke.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.

Kortlink til artiklen er: https://www.slagelse.info/zsn/ayz0