Yderligere oplysninger om fangeflugten

(Artiklen er udgivet for omkring 6 år siden). 

Artiklen er opdateret for 6 år siden.

Zand.News – Politiet efterlyser en 32-årig flugtfange samt to hjælpere, der truede med skydevåben under befrielsesaktionen. Hjælperne er 180 centimeter høje. Politiet leder også efter en bil med registreringsnummer BL48124. Muligvis en Mercedes.

I dag kl. 10.50 blev en mand, der afsoner fængselsstraf, under trussel med skydevåben befriet af flere ukendte gerningsmænd ved Nykøbing Falster Sygehus, hvor han var i kortvarig behandling.

Gerningsmændene kørte af sted i en grå Mercedes med den befriede mand mod Farø, hvor bilen blev parkeret og forladt. Kort efter lykkedes det for politiet at anholde en mand, som mistænkes for at have været med til befrielsesaktionen.

Læs også: Efterlysning: Fangeflugt i Nykøbing Falster.

Efterlyser fange og bevæbnede hjælpere

Den flygtede mand er 32 år og kan ses på det øverste foto. To af de mænd, der var med til befrielsesaktionen, beskrives af vidner som:

Person A

  • Mørk i huden
  • Cirka 180 centimeter høj
  • Gråt tørklæde for næse og mund.

Person B

  • Lys i huden
  • Etnisk dansk af udseende
  • Cirka 180 centimeter høj
  • Blåt tørklæde for munden.

Politiet efterlyser samtidig en anden bil med registreringsnummer BL48124. Det kan være en Mercedes.

Politiet beder folk i specielt den sydlige del af politikredsen om at holde udkig efter bilen, den 32-årige og de folk, der har hjulpet ham.

Den efterlyste fange kan være farlig

Politiet arbejder intenst på at finde den flygtede mand. Politiet vurderer, at han kan være farlig, eftersom der blev truet med våben i forbindelse med flugten.

Derfor skal folk ikke tage kontakt til ham eller hans hjælpere, hvis de ser dem, men blot kontakte politiet på telefon 1-1-4.

Motorvej er lukket på ubestemt tid

Politiet er massivt til stede i området omkring Farø, og motorvejen er lukket ved Stensved i sydgående retning og ved Gunslev i nordgående retning.

Det betyder, at der blandt andet kan være nogle trafikale gener i området ved Farø. Der er i øjeblikket ingen tidshorisont for, hvornår motorvejen igen åbnes.

Opdatering: Politiet oplyser, at de to broer er åbnet.

Opdatering: Vejdirektoratet har åbnet i syd- og nordgående retninger.

Læs også: Flugtfange fundet i bagagerum.


Foto: Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.


This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.