Nye ambulancer på vej til borgerne

Artiklen er opdateret for 6 måneder siden.

Zand.News – Fra februar overtager Region Sjælland halvdelen af ambulancedriften fra Falck, og nu er de første ambulancer ankommet.

Måske så du 19 ambulancer med blå blink, der kørte i kortege over Storebælt i forgårs. Det er de første af vores nye, topmoderne og superfede ambulancer, der meget snart skal hjælpe akut syge og tilskadekomne her i Region Sjælland, skriver Region Sjælland på Facebook.

Lys slår bakterier ihjel i ambulancen

Regionens medarbejdere har været med til at indrette de nye biler, så de har de bedst mulige betingelser for at behandle de borgere, som får brug for hjælp fra en ambulance. De er fyldt med alt det nyeste udstyr såsom ultraviolet lys, der kan slå bakterier ihjel.

Fra februar 2024 overtager regionen halvdelen af ambulancedriften fra Falck Ambulance Sjælland, som regionen fortsat kommer til at samarbejde tæt med. Regionens nye akutberedskab Ambulance Sjælland under Præhospitalt Center – Region Sjælland får i alt 39 nye ambulancer af mærket Mercedes sprinter 319. Alle med 190 heste.

»De første nye topmoderne ambulancer er i dag kørt i land i Region Sjælland. Og der er flere på vej. Godt for os borgere i hele regionen når vi får behov for ambulancen. Godt for vores dygtige medarbejdere med nye ambulancer og dermed moderne arbejdspladser,« skriver regionrådsformand Heino Knudsen (S) på sin egen Facebook-side.

Her kommer du nye ambulancer

HER KOMMER DE NYE AMBULANCER 🚑🚑 Måske så du 19 ambulancer med blå blink køre i kortege over Storebælt i går. Det er de første af vores nye, topmoderne og superfede ambulancer, der meget snart skal hjælpe akut syge og tilskadekomne her i Region Sjælland 👏🎉 Vores medarbejdere har selv været med til at indrette de nye biler, så de har de bedst mulige betingelser for at behandle dig, hvis du skulle få brug for hjælp fra en ambulance. De er fyldt med alt det nyeste udstyr fx et særligt lys, der kan slå bakterier ihjel 🦠 Fra februar 2024 overtager regionen halvdelen af ambulancedriften fra Falck Ambulance Sjælland, som vi fortsat kommer til at samarbejde tæt med. Regionens nye akutberedskab Ambulance Sjælland under Præhospitalt Center – Region Sjælland får i alt 39 nye ambulancer af mærket Mercedes sprinter 319. Alle med 190 heste. Næste stop for ambulancerne er Næstved, hvor de skal fyldes op. 🩹🩺

Slået op af Region Sjælland i Torsdag den 7. december 2023

Læs også: Regionen og Falck deles om ambulancer (2021).

Øverst: Nye ambulancer til Region Sjælland. (Skærmbillede: Facebook / Region Sjælland). PM/roke.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.

Kortlink til artiklen er: https://www.slagelse.info/zsn/7y8v