Naser Khader opstiller i Sjællands Storkreds

(Artiklen er udgivet for omkring 6 år siden). 

Artiklen er opdateret for 4 år siden.

Folketingsmedlem Naser Khader (K), der er opstillet i Østjyllands Storkreds, er indstillet som folketingskandidat i Sjællands Storkreds.

Da Brian Mikkelsen (K) trak sig fra politik og dermed fra posten som erhvervsminister, overtog Brigitte Klintskov Jerkel (K) posten som folketingsmedlem.

Dog havde Brigitte Klintskov Jerkel været stedfortræder i Folketinget siden november 2016, hvor Brian Mikkelsen blev erhvervsminister og dermed fik orlov fra Folketinget. Brigitte Klintskov Jerkel er opstillet i Greve- og Slagelsekredsene.

Brian Mikkelsens exit betød, at flere kredse i storkredsen ikke længere havde en folketingskandidat, og at storkredsen ikke længere havde en spidskandidat.

Nu har de konservative vælgerforeninger i Roskilde, Ringsted og Sorø besluttet at indstille Naser Khader som folketingskandidat. Naser Khader er aktuelt opstillet i Østjyllands Storkreds.

Vælgerforeninger indkalder til generalforsamlinger

De forskellige vælgerforeninger vil indkalde til ekstraordinære generalforsamlinger snarest muligt, hvor bestyrelserne har indstillet Naser Khader som folketingskandidat. Derpå skal storkredsens spidskandidat vælges på en ekstraordinær generalforsamling i storkredsen.

»Vi er i bestyrelsen for Konservative i Ringsted glade for at kunne indstille Naser Khader til at afløse Brian Mikkelsen som ny spidskandidat for Ringsted kredsen. Den endelige beslutning træffes på en ekstraordinær generalforsamling inden længe,« skriver den konservative vælgerforening i Ringsted på Facebook.

 

Bred enighed i bestyrelsen om at indstille Naser Khader til ny spidskandidat i kredsen.

Slået op af Konservative i RingstedTirsdag den 4. september 2018

 

»En enig bestyrelse for den Konservative Vælgerforening i Roskilde, er glade for at kunne offentliggøre meddelelsen om, at vi indstiller Naser Khader til at afløse Brian Mikkelsen, som ny spidskandidat til Folketinget for Roskilde kredsen. Den endelige beslutning træffes på en ekstraordinær generalforsamling i nær fremtid,« skriver den konservative vælgerforening i Roskilde på Facebook.

 

En enig bestyrelse for den Konservative Vælgerforening i Roskilde, er glade for at kunne offentliggøre meddelelsen om,…

Slået op af Roskilde KonservativeTirsdag den 4. september 2018

Læs også: Slagelse-kredsens Brigitte Klintskov Jerkel bliver MF.


Foto: Rasmus Degnbol / Det Konservative Folkeparti.


This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.