Egon Bo fra Slagelse opstiller til regionsrådet

(Artiklen er udgivet for omkring 3 år siden). 

Artiklen er opdateret for 3 år siden.

Slagelse.News – Tidligere kommunaldirektør i Slagelse Kommune, Egon Bo, genopstiller til regionsrådet for Det Konservative Folkeparti.

Egon Bo fra Det Konservative Folkeparti i Slagelse Kommune er opstillet som nummer tre til regionsvalget i Region Sjælland.

Det skete på storkredsgeneralforsamlingen i Det Konservative Folkeparti, som blev afholdt virtuelt tirsdag den 11. maj 2021. Det oplyser vælgerforeningen i en pressemeddelelse.

20 års erfaring som kommunaldirektør i Slagelse

Spidskandidaten er Christian Wedell-Neergaard fra Borup, mens forretningsudvalgsmedlem i Konservativ Ungdoms Landsorganisation, Lasse Kløcker, født i 1992, også repræsenterer Det Konservative Folkeparti i Slagelse Kommune på en 20. plads.

Både Egon Bo og Christian Wedell-Neergaard er allerede medlem af regionsrådet, hvor Det Konservative Folkeparti har fire medlemmer.

Egon Bo skiftede fra Liberal Alliance til Det Konservative Folkeparti sidste år. Han er med 20 år som kommunaldirektør i Slagelse Kommune – fra 1990 til 2010 – en kendt skikkelse i kommunen.

Enkle og gennemskuelige løsninger – ja, mindre bureaukrati – skal være et must i Region Sjælland, udtaler den erfarne, tidligere kommunaldirektør.

Øverst: Regionsrådsmedlem Egon Bo. (Foto: Det Konservative Folkeparti i Slagelse Kommune). PM/rk.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.