Drab på to kvinder i Ruds-Vedby og Kundby

(Artiklen er udgivet for omkring 5 år siden). 

Zand.News – Den dræbte kvinde fra Ruds-Vedby var 31 år, og den dræbte kvinde fra Kundby var 35 år.

Tidlig fredag morgen rykkede Sydsjællands- og Lolland-Falsters Politi i samarbejde med Midt- og Vestsjællands Politi ud til to adresser i henholdsvis Ruds-Vedby nord for Slagelse og i Kundby vest for Holbæk.

Det skriver Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi i en pressemeddelelse.

Familiemæssig relation mellem den sigtede og kvinderne

Der blev fundet en dræbt kvinde på hver adresse. Den dræbte kvinde fra Ruds-Vedby var 31 år, og den dræbte kvinde fra Kundby var 35 år. De pårørende er underrettet.

Læs også: En anholdt efter to drab i Ruds-Vedby og Kundby.

En 39-årig mand, som er mistænkt i sagen, er anholdt. Manden havde en familiemæssig relation til begge kvinder. Det er politiets klare opfattelse, at der ikke bliver foretaget flere anholdelser i denne sag.

Den sigtede henvendte sig til politiet efter det første drab

Den 39-årige kontaktede selv politiet efter det første drab i Ruds Vedby. Politiet bad under samtalen manden om at blive på stedet, men forbindelsen blev afbrudt.

Politiet var hurtigt fremme på stedet og kunne konstatere, at den 39-årige ikke var på lokaliteten.

Herefter blev der straks sat en eftersøgning i gang baseret på de efterforsknings- og beredskabsmæssige metoder, som politiet har til rådighed.

Lidt senere meldte den 39-årige sig selv på politistationen i Holbæk efter det andet drab i Kundby.

Politiet er i Ruds-Vedby med deres mobile politistation

»Det er desværre det andet drab i Ruds-Vedby inden for kort tid. Derfor har vi valgt at være til stede med vores mobile politistation. Her kan borgerne henvende sig med deres bekymringer eller eventuelle oplysninger til sagen, « siger politiinspektør Kim Kliver.

Politiets teknikere har hele morgenen været på de to gerningssteder for at sikre spor og eventuelle overvågningsbilleder.

Den 39-årige mand, som er sigtet for begge drab, har ligeledes gennemgået retsmedicinske undersøgelser. Politiet er på begge gerningssteder i gang med afhøringer af vidner.

Den 39-årige er sigtet for dobbeltdrab og fremstilles i grundlovsforhør ved retten i Næstved kl. 18.00.

Hvis der er nogen, der har bemærket noget usædvanligt i områderne, vil politiet meget gerne høre fra dem på telefon 1-1-4.

Øverst: Arkivfoto. (Foto: Slagelse Media). PM/red.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.