COVID-19-jobbank: Hjælp Region Sjælland

(Artiklen er udgivet for omkring 4 år siden). 

Zand.News – Region Sjælland inviterer ledige eller pensionerede sygeplejersker, læger og andet sundhedspersonale samt sygeplejestuderende, medicinstuderende og pædagoger til at melde sig til COVID-19-jobbanken.

Region Sjælland opretter nu en COVID-19-jobbank til studerende, ledige og pensionerede inden for relevante fag. Det skriver regionen i en nyhedsmeddelelse.

Behov for ekstra medarbejdere på hospitalerne

Forleden meldte sundhedsministeren ud, at corona-situationen vil komme til at betyde, at der bliver brug for sundhedsfaglige elever og studerende og tidligere sundhedsfaglige medarbejdere, der er gået på pension for nylig. Det gælder naturligvis også på sygehusene i Region Sjælland.

Læs også: Corona: Prioritering på hospitalerne bliver nødvendigt.

Region Sjælland har derfor oprettet en særlig COVID-19- jobbank, hvor man kan tilmelde sig, hvis man ønsker at hjælpe.

Meld dig til: COVID-19-jobbanken her.

Opfordring til sundhedspersonale og pædagoger

Region Sjælland inviterer ledige eller pensionerede sygeplejersker, læger og andet sundhedspersonale samt sygeplejestuderende, medicinstuderende og pædagoger til at melde sig til COVID-19-jobbanken og stille sig til rådighed som assistance på de sjællandske hospitaler og sociale tilbud.

Den samme opfordring gælder for ledige eller pensionerede pædagoger, som der kan blive brug for på regionens sociale tilbud.

Læs også: Advarsel mod falske e-mails fra Sundhedsstyrelsen.

»Vi forudser, at vi får brug for ekstra sundhedsfaglig og pædagogisk arbejdskraft i forbindelse med den aktuelle situation med coronavirus,« siger administrerende direktør for Region Sjælland Per Bennetsen og fortsætter:

»Derfor ønsker vi at tage imod interesserede pædagoger og sundhedspersoner, der kan medvirke til at løse denne store og alvorlige opgave på vores sygehuse. Det kan være tidligere ansatte, pensionister eller andre, der kan bidrage. Vi vil derfor nu oprette én indgang, hvor interesserede kan henvende sig.

Læs også: Corona: Råd til ældre og personer med kronisk sygdom.

Øverst: Facebook. (Foto: Region Sjælland). PM/rk.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.