Statsministeren holder pressemøde kl. 20.00

(Artiklen er udgivet for omkring 4 år siden). 

Zand.News – Statsministeren indkalder til pressemøde kl. 20.00 og forlænger forsamlingsforbuddet frem til den 18. april 2020.

Det fremgår af “Bekendtgørelse om forbud mod større forsamlinger og mod adgang til og restriktioner for lokaler i forbindelse med håndtering af covid-19“, at forsamlingsforbuddet er forlænget frem til den 18. april 2020. Forbuddet stod ellers til at udløbe tirsdag den 14. april.

Læs også: Planen for den gradvise åbning af Danmark.

Bekendtgørelsen forbyder borgerne at afholde og deltage i indendørs og udendørs arrangementer, begivenheder, aktiviteter eller lignende, hvor der er flere end 10 personer til stede. Forbuddet gælder ikke i private boliger.

Verden bliver ikke den samme som før

Verden er forandret. Verden bliver ikke den samme som før corona, sagde statsminister Mette Frederiksen (S) i 21 Søndag i aftes.

Samtidig sagde hun, at det er sandsynligt, at regeringen snart begynder på en gradvis, kontrolleret, stille og rolig genåbning af Danmark.

Nu indkalder statsministeriet til pressemøde i Spejlsalen i Statsministeriet i dag mandag kl. 20.00 om COVID-19 i Danmark.

Øverst: Arkivfoto. (Foto: Statsministeriet). PM/rk.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.