Pulje til ferielejre, udflugter, musik og kultur

(Artiklen er udgivet for omkring 4 år siden). 

Zand.News – Socialstyrelsen har oprettet en pulje til afholdelse af ferielejre, endagsudflugter, musik- og kulturarrangementer, som kan søges af sociale foreninger, idrætsforeninger og spejderorganisationer samt almennyttige boligforeninger, højskoler og kulturinstitutioner.

Der er udmeldt en ansøgningspulje til afholdelse af ferielejre, endagsudflugter, musik- og kulturarrangementer.

Bemærk den korte ansøgningsfrist, som er den 29. maj 2020 kl. 12.00. Det skriver Socialstyrelsen i en nyhedsmeddelelse.

Ansøgningspuljen er på 4,85 millioner kroner

Socialstyrelsen har udmeldt en ansøgningspulje på 4,85 millioner kroner til afholdelse af ferielejre, endagsudflugter, musik- og kulturarrangementer. Ved ferielejre forstås ophold med minimum én overnatning.

Formålet med ansøgningspuljen er at yde støtte til ferielejre, endagsudflugter eller musik- og kulturarrangementer for børn i sommeren 2020, efteråret 2020 eller i vinteren 2020/2021, så socialt udsatte familier med børn samt udsatte børn, herunder børn, der er anbragt uden for hjemmet, kan få gode oplevelser efter en svær tid under COVID-19.

Foreninger, højskoler og lignende kan søge puljen

Ansøgningspuljens målgruppe er socialt udsatte familier med børn samt udsatte børn, herunder anbragte børn, som ellers ikke har mulighed for ferieophold og udflugter eller deltagelse i musik- og kulturarrangementer

Det kan være familier, som er økonomisk trængte, hvor forældrene er psykisk sårbare, ensomme, mangler overskud eller personlige ressourcer til at varetage forældrerollen eller har et spinkelt netværk. Det kan også dreje sig om familier, hvor forældrene har misbrugsproblemer med videre.

Ansøgningspuljen kan søges af frivillige sociale foreninger, idrætsforeninger og spejderorganisationer samt almennyttige boligforeninger, højskoler og kulturinstitutioner, som afholder ferieophold, endagsudflugter, musik- og kulturarrangementer for målgruppen.

Læs mere på: socialstyrelsen.dk.

Øverst: Genrefoto. (Foto: Jarmoluk / Pixabay). PM/rk.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.