BR, Bilka og føtex spreder årets Black Friday

(Artiklen er udgivet for omkring 3 år siden). 

Artiklen er opdateret for 3 år siden.

Zand.News – »Selvom BR er børnenes butik, og vi i den ideelle verden gerne ville invitere alle legeglade sjæle og deres forældre til Black Friday i BR, så lader det sig desværre ikke gøre i år. Tværtimod henstiller vi til, at man kommer alene, så kun én person per husstand handler på Black Friday,« lyder det fra BR.

En af årets allerstørste handelsdage står for døren, men Black Friday bliver ikke helt, som den plejer. Det skriver Salling Group i en pressemeddelelse.

For at undgå trængsel og for at fastholde den trygge indkøbsoplevelse vil Salling Group sprede sine Black Friday-tilbud i BR, Bilka, føtex og Salling ud over flere dage. Derudover vil det være muligt at købe alle de gode Black Friday-tilbud online.

Black Friday uden køtilbud i BR, Bilka og føtex

Kø og mange kunder på jagt efter gode tilbud plejer at være billedet på Black Friday i Danmark. Black Friday er på få år blevet en af de største og mest populære handelsdage, som mange forbrugere har taget til sig og hvert år glæder sig til.

Corona-situationen gør dog, at årets udgave bliver markant anderledes end normalt i Salling Groups butikker og stormagasiner – BR, Bilka, føtex og Salling.

For at undgå trængsel og for at fastholde den trygge indkøbsoplevelse spreder Salling Group nemlig Black Friday ud over flere dage, gør de gode tilbud tilgængelige online og skærper samtidig sit i forvejen høje fokus på sikkerheden i butikkerne for at mindske smitterisikoen.

»Tilbuddene vil vi ikke snyde kunderne for, men i år har vi eksempelvis ingen kø-tilbud. I stedet kommer vi til at køre Black November med gode tilbud gennem hele måneden, og vi vil samtidig udvide vores åbningstider henover Black Friday-weekenden og gøre alle de gode tilbud tilgængelige online,« supplerer Mark Nielsen, der er direktør i Bilka.

BR: »Kun én person per husstand på Black Friday«

BR følger trop og henstiller i øvrigt til at kun én person per husstand handler på Black Friday. Alternativet er online-handel.

»Selvom BR er børnenes butik, og vi i den ideelle verden gerne ville invitere alle legeglade sjæle og deres forældre til Black Friday i BR, så lader det sig desværre ikke gøre i år. Tværtimod henstiller vi til, at man kommer alene, så kun én person per husstand handler på Black Friday,« siger Charlotte From, der er kædechef i BR, og fortsætter:

»Alt det sjove legetøj til ekstra gode priser har vi selvfølgelig også i år, men i år gælder vores Black Friday-tilbud torsdag, fredag og lørdag, så vi kan sprede trafikken ud over de tre dage. Derudover udvider vi åbningstiderne i næsten alle BR-butikker til kl. 06-24 både torsdag, fredag og lørdag, så vores gæster også har mulighed for at handle i ydertimerne. Og er man mere til shopping hjemmefra, kan man naturligvis også få glæde af vores Black Friday-tilbud på BR.dk.«

Øverst: Pressefoto. (Foto: Salling Group). PM/rk.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.