Børn kan bytte sin BR-julegave i føtex og Bilka

(Artiklen er udgivet for omkring 5 år siden). 

Zand.News – Fra den 2. januar 2019 kan børn bytte julegaver fra BR og Toys’R’Us i føtex og Bilka.

Bilka og føtex tilbyder landsdækkende BR-bytteservice

Børn med julegaver fra en af de konkursramte legetøjskæder får nu en hjælpende hånd. Fra den 2. januar tilbyder føtex og Bilka landsdækkende bytteservice. Det skriver Salling Group i en pressemeddelelse.

Det er ikke altid let at ramme plet med julegaven, og derfor er januar højsæson for at få byttet legetøjet. Det har ikke været muligt for alle de danskere, der købte gaverne i konkursramte BR og Toys’R’Us, og dem kommer Bilka og føtex nu i møde med en bytteservice.

»Vi ved, hvor meget det betyder for danskerne at give julegaver til hinanden. Og hvor vigtigt det er, at de også kan byttes til det helt rigtige. Det er virkelig ulykkeligt, at kolleger i branchen går konkurs, og mange danskere derfor risikerer at brænde inde med julegaver, så nu forsøger vi at give en hjælpende hånd,« siger Mark Nielsen, direktør i Bilka.

100 lokale butikker i hele landet er parat til at hjælpe

Bilkas og føtex’ bytteservice dækker julegaver købt i BR og Toys’R’Us i Danmark, hvis varen findes i føtex, Bilka eller de to kæders netbutikker. Julegaverne byttes til andet legetøj i føtex’ og Bilkas udvalg.

»Med over 100 lokale butikker landet over har vi en mulighed for at komme kunder i stort set alle egne af Danmark til undsætning. Der kan være enkelte forskelle i vareudvalget, men vi lover at gøre, alt hvad vi kan for at hjælpe,« siger Thor Jørgensen, direktør i føtex.

Den landsdækkende bytteservice gælder hele januar måned i 2019.

Fakta om Salling Groups landsdækkende BR-bytteservice

Bilka og føtex bytter fra den 2. januar 2019 julegaver, som er købt i BR og Toys’R’Us.

Den landsdækkende bytteservice omfatter julegaver i ubrudt emballage købt fra den 1. november 2018, hvor der kan fremvises bon eller byttemærke.

Medbringer kunden en bon, byttes varen til andet legetøj svarende til den pris, der er angivet på bonen. Ved byttemærke byttes til varens tilbudspris.

Julegaverne byttes til varer inden for Bilkas og føtex’ aktuelle legetøjssortiment. Enkelte forskelle i sortimentet kan forekomme.

Bilkas og føtex’ landsdækkende bytteservice tilbydes i alle varehuse ved henvendelse i Kundeservice og gælder hele januar måned.

Bytteservice omfatter ikke gavekort til BR og Toys’R’Us. Her bedes man henvende sig direkte til BR eller Toys’R’Us.

(Foto: Salling Group).

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.