Alle 26 BR-butikker er åbne – også i Slagelse

(Artiklen er udgivet for omkring 5 år siden). 

Zand.News – Den opmærksomme Fætter BR-ven har bemærket, at BR allerede er åbnet på Japanvej 14A i Slagelse. Webshoppen åbner i løbet af sommeren.

På seks uger inklusiv en kort hvilepause i påskeferien er den velkendte og elskede kæde BR nu åbnet på de 26 planlagte lokationer spredt ud over hele Danmark.

Fælles for butikkerne er plads til leg, og det er også overskriften for BR’s fremtidige strategi. Det skriver Salling Group i en pressemeddelelse.

Fætter BR har alt fra Lego til kreativ leg og gaming

Legen er nemlig omdrejningspunktet for de nye BR-butikker. Det skal forstås helt bogstaveligt, idet der i BR-butikkerne er reserveret plads til for eksempel hinkestier, små opgaver og hovedbrud, alt sammen placeret i børnehøjde.

Der bliver også rum til levende legetøjsoplevelser for eksempel i form af mulighed for at møde Fætter BR, men også mere produktrettede universer med for eksempel Lego, kreativ leg og gaming, samt hvad der ellers optager danske børn og deres familier.

Events og oplevelser bliver også et vigtigt fokusområde

Med udgangspunkt i de store butikker er der dermed skabt fundament for at føre BR’s strategi ud i livet i praksis. Størrelsen varierer i de åbnede BR-butikker, men langt størstedelen af butikkerne er store og har masser af plads til leg.

Events og oplevelser vil derfor også blive et vigtigt fokusområde. Derudover har kæden sørget for en servicemindet stab, der kan skabe oplevelser i børnehøjde og er imødekommende overfor hele familien. Ud over legeområder introducerer BR snart en ny klub, som knytter oplevelser, tilbud og medlemsfordele sammen i ét.

»Udtrykket i BR-brandet bliver friskt og enkelt – og med respekt for det kendte og elskede brand, som BR jo er. Som en del af Salling Group, der i forvejen har et stort setup, kan vi sikre altid at være konkurrencedygtige med priserne,« siger Rikke Hammer Jakobsen, der er Brand og Marketing Manager, og tilføjer:

»Aktuelle trends skal afspejles i sortimentet, så det altid er 100 procent tidssvarende. Konkret kan vi skifte sortimentet i et meget dynamisk tempo, der sikrer aktualitet på hylderne. Overordnet har vi dog også nogle fokusområder, som vi tror på, har stor betydning for børn i Danmark.«

Webshoppen, som lanceres i løbet af sommeren, vil komplementere de fysiske butikker og vil med tiden også blive et oplevelsesunivers, hvor kunderne kan søge inspiration til leg og legetøj.

Øverst: BR. (Foto: Salling Group). PM/rk.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.