Sådan bliver du klar til sommeren

(Artiklen er udgivet for omkring 5 år siden). 

Foråret er over os, og det betyder, at sommeren er lige rundt om hjørnet. Men er du klar til sommeren? Sommeren betyder for mange, at man skal i gang med at træne for at kunne se godt ud på stranden.

Det betyder også, at garderoben skal udskiftes, ligesom man generelt gennemgår en omstilling til at skulle vise sig selv mere frem. Skribenten giver her nogle gode råd til sommerklargøringen.

Træn dig til drømmekroppen i træningscenteret

Tips og livsstilsstof (Slagelse Media) For mange er sommeren noget, som man frygter, fordi “åh nej” nu skal man til at ligge på stranden i badetøj, og man vil rigtig gerne ligne de der modeller, der er i bladene. Det er også nu, at sæsonen er for diverse slankekure som “tab 5 kilo på 5 uger”.

Du har sikkert prøvet lidt af hvert for at komme af med den der lille delle, der er kommet hen over vinteren på grund af al den lækre julemad og julehygge.

Vinteren er også den periode, hvor man hellere vil hygge hjemme på sofaen end at tage ned i træningscenteret og give den gas. Men nu skal du høre, hvad du skal gøre for at slippe af med den lille ekstra bule.

Der er ikke nogen nem vej til at komme til at ligne forsidemodellerne, og det kræver hårdt arbejde. Men en ting, som du kan gøre, er at gå i gang med at træne lidt, alt efter hvor meget du gerne vil stramme op.

Der vil være forskellige fokus, hvis du gerne vil gå hele vejen. Du kan tage i træningscenteret hver dag og lave en kombination af styrketræning og konditionstræning.

et er en god ide at kombinere de to, da styrketræning bevarer din muskelmasse, og større muskler betyder større forbrænding. Dertil kommer, at konditionstræningen hjælper med at sætte skub i din forbrænding.

Hvis du træner hver dag, kan du med fordel træne to dage med kondition og resten af dagene med styrketræning. Udover din træning er kosten selvfølgelig også vigtig – hvis du spiser du usundt, vil det tage længere tid at nå dit mål og blive klar til sommeren.

Opdater din garderobe, så tøjet passer til dig

Når du har fået trænet en masse, og du er ved at være tilfreds med dit udseende, kan det være en god ide at opdatere garderoben. Måske er dit tøj blevet for stort, så du er nødt til at skulle ud og have noget nyt tøj, fordi det simpelthen er begyndt at hænge på dig.

Du vil gerne vise din nye krop frem, som du har arbejdet rigtig hårdt på at få. Sommeren er også bikinisæson, hvilket betyder, at det er nu, at du rigtig kan vise din krop frem i en ny bikini.

Er du meget modebevidst, vil du selvfølgelig være med på moden og følge trenden. Det er også en grund til at opdatere garderoben, for hvert år skifter moden, og der er nye farver og faconer, som trender.

På Online Mode kan du finde den nyeste trend og være klar på, hvad der kommer til at være på mode til sommer. Online Mode sælger danske brands og egne designs, så find din nye sommergarderobe hos Online Mode #zandguide.

Plej dit hår og din hud efter den hårde vinter

Udover tøjet og træningen er dit hår og hud også en indikator på, om du plejer det. Vinteren er generelt hård ved begge dele. Det er vigtigt at pleje dit hår og din hud.

Har du et hår, der har en tendens til at skælle og være fedtet, kan du få en shampoo fra Australian Bodycare. Det kan hjælpe dig af med skællene, da det ikke er det mest fede at have små hvide flager liggende på skuldrene.

Australian Bodycare laver også hudcremer og deodoranter som er baseret på naturlige råvarer, der er med til at hjælpe mod hudproblemer. Shampooen lavet af tea tree-olie, som er godt for dit hår, og som er med til at opretholde balancen i hovedbunden.

Australian Bodycares produkter er uden parabener og er med naturlige ingredienser, som er gode for dig. Så hvilke produkter fra Australian Bodycare #zandguide skal du have fingrene i?

Øverst: Genrefoto. (Foto: PR). Bureau/red.

I samarbejde med
Bureau Kronberg

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.