Bjørn Olsen dropper sit kandidatur efter nazi-anklager

(Artiklen er udgivet for omkring 7 år siden). 

Artiklen er opdateret for 7 år siden.

Bjørn Olsen fra Bjørnelisten opstiller alligevel ikke som kandidat til kommunalvalget i Slagelse Kommune 2017. Mens han var medlem af Fair Balance kaldte han sin tidligere DF-kollega, Frederik Pedersen (DF), for “Nazi-Frederik” i Korsør Posten. Frederik Pedersen var formand for Dansk Folkeparti og er stadig byrådsmedlem for partiet.

Frederik Pedersen brød sig ikke om denne udtalelse, og det gjorde Fair Balance heller ikke. Han lavede derpå sin egen liste, men ønsker ikke længere at opstille. Han har oplyst til sn.dk, at det er på grund af sygdom.

Bjørn Olsen oplyser videre til sn.dk, at han “skriver bare, hvad [han] hører blandt byrådsmedlemmer”. Men den tidligere lokalformand for Dansk Folkeparti i Slagelse, Frederik Pedersen, har meldt krænkelsen til politiet.

Sjællandske oplyser dertil, at politiet har afvist at gøre noget ud af sagen, hvorfor Frederik Pedersen nu har anlagt et civilt søgsmål mod Bjørn Olsen. Frederik Pedersen kræver godtgørelse på mellem 10.000 og 25.000 kroner, og han er åben for et forlig inden retsmødet i januar. Det kan han dog godt glemme, fastholder Bjørn Olsen.

Bjørn Olsen er afhopper fra Dansk Folkeparti og blev medlem af Fair Balance i en periode, men han forlod også Fair Balance, hvorpå han lavede sin egen lokallisten, som han kaldte Bjørnelisten.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *