Drama om hjertestarter i BoligKorsørs afdeling er løst

(Artiklen er udgivet for omkring 7 år siden). 

Artiklen er opdateret for 7 år siden.

Et større drama om en “stjålet” hjertestarter fra en af BoligKorsørs afdelinger ser ud til at få en overraskende afslutning.

Ebbe Jens Ahlgren, som er formand for BoligKorsør, der også driver Motalavej, har kaldt tyveriet for “dybt krænkende” i avisen. Efterfølgende spurgte han på Facebook: “Hvem stjæler en hjertestarter, der skal redde liv?” Det medførte en del debat blandt borgerne i Korsør og i debatgrupper på Facebook.

Hændelser som bilbrande og overfald førte måske til den store opmærksomhed om den stjålne hjertestarter fra Skovparken. Men et forældrepar har nu oplyst på Facebook, at hjertestarteren blev fjernet af deres 5-årige søn. Sønnen var sammen med sin ven, og de ville angiveligt lege læge.

Forældrene har lovet, at de ville erstatte deres halvdel, hvis den ikke dukker op. Samtidig er de kede af den store debat på Facebook.

Skovparken, der har omkring 400 beboere, anskaffede hjertestarteren for omkring 2 år siden. Den har angiveligt kostet 13.000 kroner, og den har hængt foran varmemesterens kontor, indtil den blev fjernet af de to små børn.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *