Tre unikke hoteloplevelser rundt om i verden

(Artiklen er udgivet for omkring 6 år siden). 

Artiklen er opdateret for 6 år siden.

Slagelse News (Slagelse Media)Ferien er en tid, som de fleste ser frem til, og for nogle handler det om at komme så langt væk fra de hjemlige vaner som overhovedet muligt. Det er der heldigvis rig mulighed for, eftersom verden er fyldt med unikke steder og spændende kulturer. Eller måske har du bare brug for at slappe af ved poolen og deltage i hotellets aktiviteter, når du trænger til at røre kroppen.

Der findes en masse interessante hoteloplevelser, som du med fordel kan holde skarpt øje med, inden ferien bookes helt. Læs mere herSlagelse News (Slagelse Media), hvis du har brug for hjælp til finansieringen af din ferie.

Oplevelser, som du ikke får herhjemme

Mange hoteller fokuserer på, at gæsterne skal føle sig hjemme, når de bor hos dem, men så kunne man ligeså godt være blevet i Danmark sommeren over. Næste gang du booker et hotelværelse, så forsøg at ramme lidt uden for din komfortzone. Her er tre unikke hoteloplevelser, som du ikke finder i Danmark.

Temahoteller med et alternativt touch

Der findes en overflod af unikke temahoteller, som passer til enhver smag. Du har mulighed for at finde overnatningsmuligheder i alt fra træhoteller til et filmset fra 1940’erne.

Hvis det ikke var nok, så rummer Sverige og Finland nogle af de mest interessante ishoteller, hvor du virkelig kommer i kontakt med den barske natur på en yderst spændende facon.

Mens du allerede er i Sverige, så kan du tage hen og kigge på Jumbo Stay, hvor du sover i cockpittet af et fly. Måske er du mere en biltype, og i så fald er V8-hotellet i Stuttgart mere dig.

Hoteller for motions- og fitnessfanatikere

Såfremt du kan lide at få sved på panden fra morgenstunden af, så findes der utrolig mange hoteloplevelser for fitnessfanatikere rundt i verden. En af de mest kendte er nok Club La Santa Sport på Lanzarote. Det tilbyder en række motionsoplevelser, som du kan melde dig på. Her er alt fra yoga og boldspil til surfing og svømning.

Hoteller i varmen, hvor det er varmest

Death Valley i USA ved Nevada er det sted i verden, hvor der er målt den højeste temperatur på hele 56,7 grader celsius. Dalen rummer en række hoteller, hvor selv poolerne må nedkøles. Leder du efter at bo i en barsk ørkenlignende natur, hvor din næste destination nok er Las Vegas, så er hotellerne i Death Valley en unik mulighed.


Foto: Pressefoto.


This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.