Få en bedre udnyttelse af din terrasse

(Artiklen er udgivet for omkring 6 år siden). 

Slagelse News (Slagelse Media)Bor du i hus og har du en dertilhørende have og terrasse? Mange husejere har terrasse i den ene eller anden afskygning tilknyttet huset, og en terrasse kan være guld værd i det lækre, varme vejr, som vi har haft her til sommer. Men får du nok ud af din terrasse? Her får du nogle gode råd til, hvordan du bedst muligt udnytter din terrasse.

Sørg for skygge uden på terrassen

I sommervarmen og med solen bagende ned fra oven er skygge altafgørende for at kunne nyde terrassen. Ikke nok med at det kan være farligt at opholde sig for lang tid direkte i solen, så er det heller ikke rart at blive ramt af solens stråler hele dagen, hvis temperaturerne nærmer sig 30 grader. Derfor er det en rigtig god idé at investere i en god parasol eller en markise.

Der er forskel på terrassemøbler

Der findes et kæmpe udvalg af terrassemøbler, og det er ikke underordnet, hvilken slags møbler du smider penge i. Valg af materiale afhænger af dig, og om du er villig til at dække møblerne til, hver gang det regner, samt om du vil bruge tid på at vedligeholde og oliere møblerne ved lejlighed.

Træmøbler kan være rigtig flotte og behagelige, men de kræver mere vedligehold end eksempelvis plastikmøbler. Der findes mange forskellige slags plastikhavemøbler, og mange af dem ligner slet ikke, at de er lavet af plastik.

Dog har de samme holdbarhed og komfort, og derfor er den slags havemøbler en god investering. Hvis du ikke lige har pengene, men gerne vil investere i et godt sæt kvalitetsmøbler til din terrasse, kan du ansøge om at låne pengeSlagelse News (Slagelse Media), så du kan få mest muligt ud af din terrasse.

Pynt med kummer og krydderurter

Selvom en terrasse er omgivet af græs og buske, kan den virke gold og kedelig at se på, hvis der ikke er en eller anden form for pynt på den. En god udnyttelse af terrassen er at plante grønne planter og krydderurter i flotte kummer. På den måde får du ikke kun pynt, men også lækre krydderier til din madlavning.


Foto: Pressefoto.


This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.