Gode råd til dig, der har mistet en kær

(Artiklen er udgivet for omkring 3 år siden). 

Artiklen er opdateret for 2 år siden.

Når man mister nogen, om det så er et familiemedlem eller en god ven, er det enormt hårdt. Det er en næsten utænkelig situation, som man kun forstår, hvis man selv har været igennem den.

Tips og livsstilsstof (Slagelse Media) Det kan være rigtigt svært at tage stilling til, hvordan man kommer igennem det – du kan læse videre her for at finde gode råd, hvis du har mistet en, som du har tæt på dig.

En mere overskuelig planlægning af begravelsen

Noget af det, som der skal tages stilling til i denne tid, er begravelsen, som skal afholdes. Dette kan virke som en enormt hård opgave, og som noget, man ikke kan finde overskuddet til. En bedemand Tips og livsstilsstof (Slagelse Media) kan hjælpe i denne svære tid, og gøre planlægning af begravelsen en smule mere overskuelig, end den ellers ville være.

Denne person vil rådgive og hjælpe dig, når begravelsen skal planlægges, så diverse ønsker bliver opfyldt. På den måde kan der planlægges en begravelse, som indfrier den afdødes ønsker, og som vil være med til at give dig og alle andre en god afslutning.

Tal om sorgen – give dig lidt mere forløsning

Noget som kan være med til at få sorgen til at virke endnu tungere, er hvis man ikke snakker om den. Dette kan også gøre, at man kommer til at føle sig enormt alene i en tid, der i forvejen er rigtigt svær at komme igennem. Det er derfor vigtigt, at du taler med nogen om den sorg, som du føler i øjeblikket.

Det kunne både være familiemedlemmer, venner eller pårørende til den afdøde. Det kan måske være med til at give dig lidt mere forløsning, hvis du snakker om, hvordan du rent faktisk har det med nogen, som du stoler på. Dette er altså gode råd til dig, som har mistet en, de har kært i deres liv.

Øverst: Genrefoto. (Foto: Pressefoto). Bureau/red.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.