Bliv klogere på e-cigaretten og den duftende damp

(Artiklen er udgivet for omkring 5 år siden). 

Har du også passeret forbi e-cigarettens sky af duftende damp i gadebilledet, og er du nysgerrig på, hvad det er for noget? Læs med her, hvis du vil vide mere om trenden med e-cigaretter.

Kort om e-cigaretter, atomizere og vaping

#zsnguide på Slagelse News (Slagelse Media)Når de almindelige cigaretter udskiftes med en elektronisk cigaret, opnår du angiveligt flere helbredsmæssige fordele.

Idet en e-cigaret er tobaksfri, slipper du for tobakkens skadelige indholdsstoffer. Samtidig sker der ikke en brænding i en e-cigaret, og du er dermed fri for røgen og dens negative følgevirkninger.

I stedet inhalerer du en damp med smag, der produceres, når en batteridrevet coil – varmelegemet i e-cigaretten – opvarmer e-væsken, der befinder sig i e-cigarettens tank (en såkaldt atomizer eller clearomizer).

Det er også denne damp, som man ser omkring mange e-cigaret-brugere (heraf tilnavnet “vaping”). Alt efter hvilken e-væske du vælger, har du mulighed for at variere din e-cigaret-oplevelse i det uendelige.

Skift smag efter behag, humør og anledning

Når det kommer til e-væskeTips og livsstilsstof på Slagelse News (Slagelse Media), er der i bogstaveligste forstand noget for enhver smag.

Hvis du er i festhumør, fås e-væsker med mojito- eller pina colada-smag. Befinder du dig omvendt i hyggehjørnet, kan du også købe e-væske med smag af æblekage – eller hvad med en chokoladeglaseret donut?

Udvalget af e-væsker er enormt – såsom:

  • Iste
  • Blåbær
  • Ristet skumfidus
  • Milkshake.

E-væsken fås også med tobaksaroma, hvis du holder af den almindelige cigarets karakteristiske tobakssmag.

Endelig vælger du selv, om din e-væske skal indeholde nikotin eller ej – på den måde har du mulighed for langsomt at mindske e-væskens nikotinindhold over et stykke tid og derved komme ud af en eventuel nikotinafhængighed.

Inden for e-væske-verdenen eksisterer der mange forskellige mærker og producenter i begge ender af prisskalaen. Fælles for e-væskerne er, at de alle giver dig en unik smagsoplevelse – derfor finder du helt sikkert også en e-væske, der falder i din smag.

Øverst: Genrefoto. (Foto: PR). Bureau.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.