Alt du skal vide om hulmursisolering

(Artiklen er udgivet for omkring 5 år siden). 

Hulmursisolering er en god løsning til at undgå varmeudslip i din bolig. Isoleringen medfører en varmere bolig, et bedre indeklima, billigere regninger og i det hele taget en mere attraktiv bolig. Hvis du er interesseret i at sælge, er det vigtigt at have en god hulmursisolering, da mange lægger vægt på at få en energi-rigtig bolig.

Tips og livsstilsstof (Slagelse Media) Det mest almindelige materiale til at isolere med er stenuld fra Rockwool. Det er et velanset mærke, som forhandles i alle danske byggemarkeder. Hvis du gerne vil finde mere information om hulmursisolering og Rockwool, så kan du se mere her #zandguide.

Mange fordele ved at bruge stenuld som isolering i hulmuren

Stenuld er et solidt materiale til hulmursisolering, da det lukker helt tæt og dermed er energibesparende. Det er med til at skabe et godt indeklima, således varmen holdes inde uden at sive ud.

Dermed er det også en fordel på din varmeregning, og du vil faktisk kunne spare penge på at have en ordentlig isolering. Derudover har stenuld et smeltepunkt på over 1.000 grader, hvilket er med til at gøre det mere brandresistent og sikkert.

Stenuldsisolering i høj kvalitet til ganske fornuftige priser

Mærket Rockwool er en almindelig kilde til stenuldsisolering, da det er yderst anerkendt på grund af dets høje kvalitet. Men selvom det er af en ekstrem høj kvalitet, så er det stadig et materiale, som man kan få til ganske fornuftige priser.

Det er en af de bedste løsninger på hulmursisolering, da det er et billigt produkt, der samtidig er markedets bedste isoleringsmateriale. Produktet er lavet af stenuld, som fremstilles ved at smelte briketter, kalksten og naturligvis sten ved cirka 1.500 graders varme.

Den eneste ulempe ved at bruge stenuld er, at materialet kan være ubehageligt at røre ved og give kløe, der hvor det kommer i kontakt med huden. Men det er en mindre forhindring, der kan løses med handsker eller ved at lade rør føre materialet ind i hulmuren.

Øverst: Genrefoto. (Foto: Pressefoto). Bureau/rk.

I samarbejde med
Bureau Kronberg

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.