Info

Flyt til Slagelse Kommune, som er en halvstor kommune med snart 80.000 indbyggere, og vi er en sammenlægning af de fire gamle kommuner, Skælskør, Korsør og Slagelse samt Hashøj i Dalmose. De fire gamle kommuneområder har hver sine egne karakteristika såsom kreativitet, kunst og strand i Skælskør samt bro, havn og vand i Korsør.

Kommunen består af købstæderne, Skælskør, Korsør og Slagelse, ni mindre lokalbyer (Bisserup, Kirke Stillinge, Slots Bjergby, Vemmelev/Forlev, Sørbymagle, Svenstrup, Boeslunde, Flakkebjerg og Dalmose) og omkring 100 landsbyer samt øerne, Agersø og Omø (og Sprogø), men også en af Danmarks længste kystlinjer med over 21 kommunale badestrande.

Flyt til Slagelse Kommune, som ligger i midten af Danmark, og vi har en stor hospitalsby med akutmodtagelse, et omfattende uddannelsescampus og et større butikscenter samt masser af gågader, cafeer, restauranter, skove, kornmarker, strande og meget andet. Dertil kommer Korsør Flådestation og Antvorskov Kaserne/Garderhusarregimentet.

Samtidig har vi en god infrastruktur, og det gælder både med egen bil og med offentlig transport. Vi er i det hele taget en dynamisk, aktiv og farverig kommune med masser af muligheder og ambitioner. Kommunens vision har særligt fokus på at skabe et stærkere erhverv, gode uddannelsesmiljøer og attraktive oplevelser.


Du kan finde links til relevante firmaer, organisationer, foreninger og myndigheder i vores vejviser under tilflyttere, iværksættere og erhverv, hvis du overvejer at flytte til Slagelse Kommune, uanset det er dig, som vil flytte, eller det er din virksomhed, som skal flytte hertil.

Du kan finde en oversigt over ejerboliger såsom huse, ejerlejligheder og andelslejligheder, der er til salg i byerne og på landet i Slagelse Kommune, når du klikker på køb bolig, hus eller lejlighed. Eller du kan finde en oversigt over boligselskaber her, hvis du vil leje en lejlighed.

Desuden kan du læse tal og andre fakta om Slagelse Kommune, hvis du gerne vil have et overblik, men du kan også læse fortællinger og legender i Slagelse, som er gode at kende, når du flytter til Slagelse Kommune.

(Foto: Slagelse Media).