Har du den bedste internetløsning din adresse kan få?

(Artiklen er udgivet for omkring 1 år siden). Den bedste forbindelse er sjældent den bedste forbindelse ret længe, da der hele tiden sker nyt på bredbåndsmarkedet. Det samme gælder, hvis du bor i Slagelse, hvor fibernettet konstant udbygges samtidig med at det mobile signal forbedres med flere og bedre master.

"Har du den bedste internetløsning din adresse kan få?"

Fibernet er fremtidens internet

(Artiklen er udgivet for omkring 2 år siden). I dag bruger mange mennesker internettet rigtig meget. Der streames film og TV, der spilles spil, og der streames musik. Disse ting kræver en hurtig og stabil internetforbindelse. Derfor får mange mennesker fibernet. Det sikrer nemlig, at en hel familie kan være online på samme tid, uden at forbindelsen bliver belastet.

"Fibernet er fremtidens internet"

Køb det rette tastatur til kontoret

(Artiklen er udgivet for omkring 3 år siden). Et kontor kan indrettes på mange måder. Dog er det vigtigt, at man har de essentielle genstande stående på kontoret, så man har mulighed for at udføre sit arbejde helt korrekt og ubesværet. For eksempel er det vigtigt, at man har et godt tastatur, hvis bruger computeren meget.

"Køb det rette tastatur til kontoret"

Fra handel med fisk til smartphone-gigant: Et gensyn med Samsung

(Artiklen er udgivet for omkring 4 år siden). I dag tænker vi sjældent over, hvornår de velkendte it-virksomheder blev til, og faktisk kan der ofte være mange års historie, som vi ikke kender. Dette vil for mange være tilfældet med Samsung, der har eksisteret i over 80 år, men som startede med nudler, fisk og grøntsager.

"Fra handel med fisk til smartphone-gigant: Et gensyn med Samsung"

Fem gode råd – inden du vælger mobilabonnement

(Artiklen er udgivet for omkring 5 år siden). Vi benytter vores mobil utrolig meget igennem en dag, og derfor er det vigtigt at være dækket af det rigtige mobilabonnement. Dette er uanset, om du udelukkende benytter dine opkald til at ringe hjem til familien, eller om du benytter mobilen til at se diverse streamingtjenester og være på de sociale medier.

"Fem gode råd – inden du vælger mobilabonnement"