Glad for handicapomklædning, men efterlyser retssikkerhed

(Artiklen er udgivet for omkring 4 år siden). 

Læserbrev – »Vi er rigtig glade for, at et samlet Slagelse Byråd har besluttet at sikre et handicap-omklædningsrum til Slagelse Svømmehal. … Næste mål må være at sikre retssikkerheden på hjælpemiddelsområdet for børn og unge,« skriver en læser.

Slagelse News har modtaget følgende læserbrev fra Kim Sørensen i Korsør.

Læserbrev fra Kim Sørensen i Korsør:

Vi vil bare sige, vi er rigtig glade for, at et samlet Slagelse Byråd har besluttet at sikre et handicap-omklædningsrum til Slagelse Svømmehal, sådan som vi kan læse det i referatet fra byrådsmødet den 25. maj, og som vi også hørte, at borgmesteren sagde. Det er godt, at der kan samarbejdes mellem partierne på den måde.

Mange plusser ved et handicap-omklædningsrum

Vi er en lille børnefamilie fra Korsør, og her har mindstesønnen et handicap.

Da der på nuværende tidspunkt ikke er et separat handicapomklædningsrum, så kan min kæreste ikke tage alene med børnene i svømmehallen, hvis jeg eksempelvis er på arbejde, fordi hun jo ikke kan tage sønnen med ind i damernes omklædningsrum.

Og selv de gange, hvor jeg også kan være med, er der alligevel en del plusser ved, at der nu kommer til at være et egentligt handicap-omklædningsrum.

Bør sikre retssikkerheden på hjælpemiddelsområdet

Så tusind tak til Slagelse Byråd for dette. Næste mål må være at sikre retssikkerheden på hjælpemiddelsområdet for børn og unge.

Øverst: Slagelse Svømmehal. (Arkivfoto: Slagelse Kommune). LB/red.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.