Juletræer til salg og hyggelig julebod i Vemmelev

Læsetid: 2 min.

Korsor.News – Sølvhøjgård i Vemmelev sælger juletræer igen i år, og du kan komme døgnet rundt. Det er flotte nordmannsgran, og så er der julebod den 25. november samt den 9. og 16. december.

Igen i år sælger Sølvhøjgård i Vemmelev juletræer fra Klokkerskovgaard i Dianalund. Du kan komme forbi Sølvhøjgård på Søhusevej 2 i Vemmelev mellem Korsør By og Slagelse By døgnet rundt.

Artiklen fortsætter under billedet.

Foto: Marie Kjeldstrup Vesterskov
Sølvhøjgård. Foto: Marie Kjeldstrup Vesterskov

Flotte juletræer til en konkurrencedygtig pris

»På Sølvhøjgård sælger vi de flotteste juletræer i den bedste kvalitet og til en konkurrencedygtig pris. Her kan I komme og hente jeres juletræ når det passer bedst ind i jeres travle hverdag, om det er tidligt morgen eller sen aften,« siger Marie Kjeldstrup Vesterskov fra Sølvhøjgård.

En nordmannsgran, der er mellem 1,5 meter og 3 meter høj, koster 200 kroner. Du lægger bare pengene i postkassen eller betaler med MobilePay.

Artiklen fortsætter under billedet.

Foto: Marie Kjeldstrup Vesterskov
Klokkerskovgaard. Foto: Marie Kjeldstrup Vesterskov

Julebod med æbleskiver, gløgg og juleting

Sølvhøjgård sælger også æbleskiver og gløgg samt lidt juleting og julegodter fra sin julebod den 25. november, den 9. december og den 16. december 2018 fra kl. 10.00 til kl. 15.00.

Det er elever og forældre fra 1. klasse på Helms Skole, som har lavet disse ting. Forældrene og eleverne skiftes til at stå i juleboden, og al indtægt fra juleboden går til klassekassen. Altså ikke indtægten fra juletræerne.

»Pengene fra juleboden skal gå til diverse arrangementer og udflugter til Helms skoles 1. Klasse,« forklarer Marie Kjeldstrup Vesterskov.

Sidste år: Billige juletræer til salg i Vemmelev, så alle kan være med.


Privatfoto: Marie Kjeldstrup Vesterskov.


Fortæl din mening:

Kommentarer