Tabte taske med kniv på diskoteket

(Artiklen er udgivet for omkring 3 år siden). 

Artiklen er opdateret for 3 år siden.

Slagelse.News – I weekenden blev en mand i Roskilde angiveligt truet af en slagelseaner med en kniv, hvorpå vedkommende løb tværs over sporene på banegården.

Natten til søndag kl. 00.53 fik politiet en henvendelse fra et vidne om, at en anden mand var blevet truet med en kniv, som var blevet holdt op mod vedkommendes hals.

Det skete på Jernbanegade i Roskilde, men gerningsmanden er angiveligt fra Slagelse. Det skriver Midt- og Vestsjællands Politi.

Den anholdte tabte sin taske med kniv

Politiet sendte straks flere patruljer til området for at lede efter både den forurettede og manden med kniven. Flere vidner kom nu til politiet, som fik oplysninger om, at den forurettede var forsvundet inden politiets ankomst.

Endvidere blev den mistænkte udpeget i menneskemængden ved et diskotek i Jernbanegade. Ved politiets henvendelse løb manden ind på perronområdet ved Roskilde Banegård og tværs over alle sporene mod Køgevej, hvor en hundepatrulje kunne anholde ham.

Der viste sig, at der var tale om en 25-årig mand fra Slagelse, som blev sigtet for trusler med kniv mod en den ukendte mand.

Efter anholdelsen fik politiet af andre vidner udleveret en taske, som den anholdte havde tabt i forbindelse med flugten fra politiet. I tasken fandt politiet en kniv, hvis beskrivelse svarende til den kniv, som vidner havde set ham truende det ukendte offer med.

Den 25-årige blev løsladt efter afhøring til sagen, idet politiet og anklagemyndigheden efter en nøje vurdering af sagen ikke fandt grundlaget for en varetægtsfængsling til stede. Den 25-årige er fortsat sigtet i sagen, hvor politiet også prøver at få identificeret offeret, så han også kan afhøres til sagen.

Øverst: Arkivfoto. (Foto: Rigspolitiet). Note/red.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.