Slagelseaner anholdt for røveriforsøg i Halleby Ore

(Artiklen er udgivet for omkring 4 år siden). 

Artiklen er opdateret for 4 år siden.

Slagelse.News – En 43-årig slagelseaner tog til Halleby Ore for at få penge af en bekendt, men kom hjem med en sigtelse for røveri og hærværk på nogle dæk og et sidespejl. Et par briller røg også med i svinget.

Tirsdag eftermiddag kl. 14.58 fik politiet anmeldelse om et voldeligt overfald ved et maskinværksted på Hallebyorevej i Halleby Ore sydøst for Kalundborg By. Det skriver Midt- og Vestsjællands Politi i døgnrapporten.

Slag i hovedet, ødelagte briller og trusler med en kniv

En 39-årig mand fra Gørlev, som var på besøg på stedet, var blevet opsøgt af en 43-årig bekendt fra Slagelse, som mente, at de havde et økonomisk mellemværende.

Den 39-årige opdagede, at slagelseaneren havde piftet dækkene på hans bil, som holdt på stedet. Der var også knust et sidespejl.

Der opstod uenighed imellem de to parter i forhold til det økonomiske spørgsmål. Herunder blev den 39-årige udsat for vold af den 43-årige slagelseaner, som slog ham i ansigtet, så hans briller gik i stykker.

Slagelseaneren truede den 39-åriges med en kniv og bad om hans ejendele og de penge, som han angiveligt skyldte, men fik ingen værdier udleveret.

Blev sigtet for forsøg på røveri og hærværk på bilen

Kl. 17.58 anholdt politiet den mistænkte 43-årige slagelseaner, som blev sigtet for forsøg på røveri mod den 39-årige og hærværk på bilen. Han blev taget med til stationen til afhøring og sagsbehandling.

Sagen blev vurderet juridisk, men da der ikke blev fundet grundlag for at fremstille den 43-årige i grundlovsforhør med begæring om varetægtsfængsling, blev han løsladt senere på aftenen.

Den 43-årige er fortsat sigtet i sagen og vil senere høre mere fra politiet, når sagen skal afgøres.

Øverst: Arkivfoto. (Foto: Rigspolitiet). Note/red.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.