Fartglad 22-årig kvinde fra Slagelse på motorvejen

(Artiklen er udgivet for omkring 4 år siden). 

Slagelse.News – En ung kvinde fra Slagelse forsøgte at presse de forankørende biler til at skifte vognbane, så hun kunne overhale. Samtidig kørte hun for stærkt. Nu er hun sigtet for sin farlige kørsel.

I går var færdselspolitiet hos Midt- og Vestsjællands Politi atter ude på vejene i forbindelse med den landsdækkende hastighedskontrol.

På vej retur fra Sorøvej i Stenmagle til færdselsafdelingen i Hundige kørte en færdselsbetjent i politiets videobil på Vestmotorvejen og siden videre ad Køge Bugt Motorvejen ved Køge.

Her opdagede betjenten en ivrig kvinde fra Slagelse. Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

Forsøgte at presse de forankørende til at skifte vognbane

Politiets videobil kørte bag en bil, som kørte alt for tæt på de forankørende. Bilisten forsøgte samtidig at presse de forankørende til at skifte vognbane, så bilen kunne overhale.

Bilisten gav desuden ikke tegn med blinklyset i forbindelse med vognbaneskift. Dertil kom, at bilen kørte alt for hurtigt. Den blev målt til at køre 143 km/t i en 110 km/t-zone.

Bilisten, der var en 22-årig kvinde fra Slagelse, blev standset og sigtet for sin farlige kørsel.

Politiet indsender nu filmen af kørslen til Politiets Nationale Færdselscenter, som kan beregne, hvor tæt den 22-årige har kørt på den forankørende. For tæt kørsel kan ud over bødestraf udløse klip eller betinget frakendelse alt efter grovheden af kørslen.

Når resultatet af målingen kommer, vil den 22-årige høre mere fra politiet og få afgjort sine sager samlet.

Øverst: Arkivfoto. (Foto: Rigspolitiet). Note/red.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.